-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Macky · Opublikowano
Mogłeś wcześniej profilaktycznie popryskać środkiem na pleśń i grzyby oraz w szklarni otworzyć drzwi i wstawić na wejściu wiatrak tak żeby na wylot był przewiew. -
Przez Bartas88 · Opublikowano
Generalnie, jeszcze coś tam stoi w szklarni, ale już trzeba kończyć, bo widziałem, że pleśń się pojawiła... Na szczęście, zauważyłem w porę, więc coś jeszcze uda się zebrać 😄 Nawóz od kur się sprawdził, tak moim zdaniem, więc pewnie będzie powtórka odnośnie metody uprawy, ale trochę bardziej się do niej przyłożę 🙂 -
Przez Macky · Opublikowano
Grunt to uczyć się na własnych błędach, bo to najlepszy sposób nauki. Czytać warto ale wyciąganie własnych wniosków jest najlepsze. Za rok na pewno pójdzie Ci lepiej -
Przez Bartas88 · Opublikowano
Obecny sezon powoli się kończy, plony jedni mieli bardziej, inni mniej udane. Ja po raz pierwszy outdoor w tym roku spróbowałem, jestem zadowolony, mimo skromności zbioru 🙂 W przyszłym roku na pewno spróbuję swoich sił z Auto Big bud xl, zaciekawił mnie opis w wykonaniu Seedbay, a z racji, że zarówno w akwarystyce, jak i przy roślinach wolę coś "kompaktowego", to zobaczymy co z tego wyjdzie 😄 -
Przez stix33 · Opublikowano
29.08 Około 22 dni flo, sytuacja wygląda jak na zdjeciach, ja już nie wiem czy one są tak głodne i brakuje im nawozu że pobierają pokarm z liści czy co, o przelewaniu nie ma mowy bo kontroluje prawie co dzień urządzeniem wilgotność także nie wiem. Ten co był zablokowany w co raz gorszej kondycji, kwitnie sobie ale liście mówią same za siebie, nie wiem jak mu pomóc jak macie jakieś sugestie to piszcie śmiało bo ja nie mam pojęcia. Zle ph tez nie wchodzi w grę bo do każdej donicy dawałem tą samą ziemię i reszta krzakow wygląda owiele lepiej, podlewane były tak samo ale od jakiegoś czasu zauważyłem że poziom wilgotności w każdej z donic schnie inaczej, jedne szybciej drugie wolniej i każde podlewam z osobna jak im tylko potrzeba tej wody. Może zwiększyć im dawkę nawozów, jak myślicie? Narazie leje im po 3ml Grow Bloom i Micro i 2 ml tego czwartego to może im dać teraz po 5 ml, dajcie znać czy zwiększać czy narazie nie Ps. Tego w gruncie co rośnie troche odchylilem te boczne łodygi od siebie żeby światło docierało trochę niżej i zeby mial ogolnie swobode, ogólnie fajnie się rozrósł Lecą fotki
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.4 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts