-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Na początku myślałem że one są w tym samym stadium ale teraz ewidentnie widać że nie😅 o pozdrawiam i trzymam kciuki -
Kumpel czym ty chciałeś je zarazić przecież to był początek hlorozy a to nie jest zaraźliwe 😅 Ale też na pewno nie zaszkodzi a jak one dopiero wchodzą w stretch to na bank się wyciągną -
No muszę przyznać że jest fajnie🔥💪 i faktyczne kaczątko idzie na łabędzia 😉 ja znów swoje po przelewałem😉 i dzisiaj muszę robić plan ratunkowy😅🤣 Ja wiedziałem żeby nie brać się za automaty😉🤣🤣🤣🤣 i one to czują że ja ich nie lubię 🤣🤣🤣🤣 -
Przez Robsonek · Opublikowano
Powycinalem te zarażone wyczytałem że przenosi się dotykowo a było trochę ciasno i nie chcem żeby kusch i biscotti się zaraziły a poszły do góry chyba muszę je trochę opuścić dopiero zaczęły preFlo a jeszcze pójdą pewnie he he 😆 😆 😆 no i dziś fryzjer z podlaniem przed Flo -
Elo420👊 Wczoraj dziewczyny dostały papu i po raz pierwszy podałem im aktywator kwitnienia pro Bloom od GHE. Pierwsze efekty powinny pokazać się po około trzech dniach z tym że one i tak pięknie puchną i bez tego😉 I od drugiego podania nawozów dostają już typowa dawkę na kwitnienie 💪🔥 Tj. pro organic Bloom 2ml/l, pro Bloom 0,2ml/l i Seaweed czyli algi 5ml/l. To jest cały zestaw na kwitnienie w organicznej uprawie z nawozami od TA Terra Aquatica GHE. Oczywiście bez regulacji pH 😉👍💪🔥
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts