Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano
8 minut temu, Esned napisał:

Takie ładne były mogło by wyjść z nich tyle dobrego palenia 🤷🏼‍♂️A pozatym trichomy mleczne ?? Na czym to widziałeś ? 🧐🧐

Lupa 60x z światełkiem ☺ i owszem mogły jeszcze postać ale nie jestem palaczem co potrzebuje Bóg wie jakiego palenia:) Bardziej liczę na haj nie wbijający W kanape lecz na taki gdzie można po nim funkcjonować(pomaga mi w nerwicy)  czasem również się zdarzy że goście zapalą i wole mieć śmieszna imprezę niż stypę na kanapie. 

A poza tym i tak każdy woli ciastka. Robią prawdziwą furorę więc nadal pozwól , że pozostanę przy swojej racji.

Opublikowano (edytowane)

Nie dojrzałe na 100% . Ale skoro ty tak lubisz to spoko ważne że jesteś zadowolony. 

Jak nie lubisz efekty stoned.

Szukaj roślinek z genami sativa. I daj im dojrzeć wtedy poczujesz euforię ... .

Edytowane przez Goku
Opublikowano (edytowane)

Nie miały w sobie dosyć mocy żeby coś poczuć. Wydaje mi się, że masz po prostu efekt placebo.

Nawet moje Easy budy producent zaleca ściąć w 8 tyg a rosną naprawdę szybko.

Ja ściąłem jedną w 10 i była lipa nawet po przerobieniu na masło efekt był zerowy.

Dopiero roślinka z 13 tygodnia dała porządny efekt 🙂

Ogólnie to Twój ogród ale niedojrzałych roślinek szkoda.

Edytowane przez ichikaru
Opublikowano

Panowie już dajcie chłopu spokój jego ogród jego zasady ja na przykład miałem odwrotnie trzymałem do 30% bursztynów i ciągle wydawało mi się że nie klepie a znajomi palacze że starzem wychodzili bardzo zmęczeni więc jak to mówią jeden lubi grube topy inny jak mu nogi smierdza

• Like 1
Opublikowano

maurycy żeby wiedzieć co się lubi trzeba najpierw popróbować

tobie wydawało się że nie klepie bo miałeś wyrobioną tolerancję

ja zawsze prubuję na różnym stadium i powiem że oczywiście że za wcześnie zebranie są te rośliny

nikt się nie pruje bo każdy kiedyś zjebał

Poliszynyl zawsze celuj w mleczne a jak chcesz energetyczne loty to sadź sativy

i nie obrażaj się bo nie ma o co

• Upvote 4
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+