Virandell Opublikowano 28 Listopada 2019 Opublikowano 28 Listopada 2019 9 hours ago, Marcin-1983 said: ziarna kawy na zapach działają?? wiecie coś?? Nic nie kombinuj tylko kup filter ja mam filter (chu***y) I tak daje po calosci Bez niego juz wogole bylby przypal zczego co czytalem to prima Klima I can orginal (nie lite ) sa dobre Zadne ziarna kawy spreje itd ci tego nie zamaskuja 1
Endrju Grower Opublikowano 28 Listopada 2019 Opublikowano 28 Listopada 2019 Jestem tego samego zdania, napewno nie pożałujesz ale będziesz sobie musiał tego boxa uszczelnić
Marcin-1983 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2019 Witam wszystkich zaraz wrzucę nowe zdjęcia Chciałbym tylko poinformować że moja roślinka dopiero od wczoraj jest na 12 na 12 bo programator czasowy mi się zaciął i świeci jej non stop i muszę przyznać że lałem odżywki na kwitnienie ale mam nadzieję że to nie zaszkodzi Sorki że tak długo mnie nie było wrzucam kolejne fotki pozdrawiam
Maaac Opublikowano 7 Grudnia 2019 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Teraz jak ona na flo wejdzie to będzie sztosik, ładnie się rozrosła... nic jej nie bedzie 🙂 i obficie cię obdaruje. Ogólnie dobra odmiana 🙂
Marcin-1983 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2019 dziś kolejny update troszkę jej liście usunąłem mam nadzieję że to nie zaszkodzi liście już coraz mniej żółte sa 🙂 Mam jeszcze pytanie posiadam następujące środki PLAGRON TERRA bloom planton k oraz preparat do pielęgnacji storczyków w sprayu czego najlepiej używać i w jakiej ilości Pozdrawiam
Marcin-1983 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2019 Update foto I Co sądzicie o jakieś sugestie może coś po przycinać trzeba Pozdrawiam 2
Marcin-1983 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2019 Ogólnie rzecz biorąc to chciałbym spróbować już tego troszkę Czy mogę sobie uszczypnąć jakieś szczyt nie zaszkodzi
Recommended Posts