vitecky Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 Nasiona: Chocolate haze, lemon shining silver haze, danceworld high cbd, royal highness high cbd (wszystkie od RQS)Oświetlenie: HPS 250w Fotoperiod: 18/6 na wegu, 12/12 z progresywnym zmniejszaniem o 15 min co 2 tygodnie na flo Box: 80/80/180 Doniczki: 11-12L (airpot, smartpot, regular)Podłoże: Biobizz Light-mix Nawozy: biotabs starterWentylacja: Wyciągający 280m3/h (regulowany) + Wentylator do cyrkulacji No to lecimy z kolejnym tematem, tym razem 4 dziewczyny dzisiaj przesadzone do donic docelowych z zestawem od biotabsa. Walczę jak tylko mogę z upałami, siedzę na wyspach a pogoda daje się we znaki. W dzień w boxie 28-31 C w nocy 23-22C wilgotność utrzymuję na poziomie 65-80%. Połowie dziewczyn planuję zrobić topping, a połowie fim, może lekkie lst. 2
Esned Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 Ciekawie się zapowiada będę obserwował 😁 po ilu dniach przesadziłeś je do docelowych ??
vitecky Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Opublikowano 25 Lipca 2019 Po 7, chciałem trochę dlużej potrzymać ale musiałem wyjechać na tydzień takze nie chciałem przeciągać Aaa celem formalności, dziewczyny mają 8 dni
vitecky Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Dzien 14 Choc. Haze razem z dance world po fimingu a lemon shining silver haze z royal highness po toppingu, dostaly tez oprysk z boom booma, dam im pare dni na pozbieranie sie i robie lekkie lst Temp 29/21 wilgotnosc 65/50% Kilka fotek
vitecky Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) Dzien 25 Prełączone dzisiaj na 12/12 takze wchodzimy w indukcję, temp przez ostatni tydzień 27/18 wilgotność caly czas około 60-70%, Dzisiaj dostały po litrze wody z melasą i widzę że lemon haze będzie musiał częściej dostawać wodę, chyba ze względu airpota Choc haze po fimie i lemon haze po toppingu wyskakują powoli do góry. dance worldpo fimie (który dał 6 topów!!!)i Royal highness po toppingu ładnie sie rozkrzaczyły, dam im jeszcze pare dni i będę doniczki podwyższał do haze'ów. dance world chcę uwalić dół bo w sumie jest 14 topów i mam nadzieję że energia pódzie do góry pozdro Porcja zdjęć: Lemon haze Chocolate haze Dance world Royal highness Całość Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez vitecky 1
vitecky Opublikowano 3 Września 2019 Autor Opublikowano 3 Września 2019 I mój mały up po powrocie strony. Panny wchodzą w 3 tydz flow, parę dni temu dostały jeszcze po dawce orgatrexa i bactrexa. Wyjeżdżam jutro na dwa tygodnie a dziewczyny zostawiam pod opieką kumpla, mam nadzieje że gładko pójdzie. Pozdro 2
bortek Opublikowano 3 Września 2019 Opublikowano 3 Września 2019 Chyba kumpel nie spierdoli podlewania sama woda ha ha😁
vitecky Opublikowano 3 Września 2019 Autor Opublikowano 3 Września 2019 Wlasnie, ale ucze ziomkow ogłady z roslinami
vitecky Opublikowano 15 Września 2019 Autor Opublikowano 15 Września 2019 Takze up po urlopie, wchodzimy w 5 tydzien flo, straszny busz sie zrobil, takze jutro lekka defo, kumpel nie spierdo...l podlewania ale ulamal dolny odrost, podwiazalem do kija, myslicie ze cos z tego bedzie? Widze ze zaczyna brązowiec na zlamaniu 1 2
Recommended Posts