sm0keweed Opublikowano 4 Lipca 2019 Opublikowano 4 Lipca 2019 Chyba jest zła kategoria, ale jest chyba najtrafniejsza. Wrzuciłem zioło do słoika razem z 3 chusteczkami żeby pochłaniały wilgoć. Będę otwierał słoik na kilka godzin każdego dnia. Czy nie wejdzie mi pleśń? Ile będzie suchego? ? Cytuj
sm0keweed Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Opublikowano 4 Lipca 2019 I jaka jest maksymalna wilgotność powietrza do suszenia? Najbardziej pasowałoby mi tak od 22 do 2 w nocy otwierać ten słoik na parapecie, ale wtedy jest wilgotność 60-80 w zależności od nocy Cytuj
vader Opublikowano 4 Lipca 2019 Opublikowano 4 Lipca 2019 (edytowane) Wyjmi ze słoika bo ci plechą zajdzie. Przytni przytopówki to ograniczysz prawdopodobienstwo plesni .Weś se np karton po butach wsyp luzem topy zrób dziurki w kartonie i pochlaniacz wilgoci 1 do srodka te z butów. Susz z np tydzien w ciemnosci .im wolniej tym lepiej. Jak będą juz suche ale nie na wiór to dopiero do słoika i curing . Edytowane 4 Lipca 2019 przez vader Poprawa kropki 1 Cytuj
sm0keweed Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Opublikowano 5 Lipca 2019 Wysuszyłem w mikrofali. W gardło prawie w ogóle nie gryzie, wiele mniej niż od dilka, a lufka porobiła na godzine Cytuj
Stary czlowiek i moze Opublikowano 5 Lipca 2019 Opublikowano 5 Lipca 2019 czyli najgorzej jak mozna gratulacje ja tam susze57 dni w cieniu w lekkim przewiewie ,test i curring ? chyba ze jak w tamtym roku mialem ponad 2,5kg to tylko suszenie i worki prozniowo od razu ile ci wyszło ? 3 g ? Cytuj
sm0keweed Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Opublikowano 5 Lipca 2019 Wagi nie mam ale wizualnie to może z 10 Cytuj
sm0keweed Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Opublikowano 5 Lipca 2019 Ważne że coś swojego. Wolę wydać na wszystko 70zl i mieć te 5 gram swojego niż wydać 200zl u szamana z bloków 1 Cytuj
sm0keweed Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Opublikowano 5 Lipca 2019 Sam oceń, na moje oko to to jest ze 12 sztuk od dila Cytuj
Recommended Posts