Tak te wszystkie duże liście tydzień przed ścinką poobcinaj.
Jak już przetrzymasz dłużej, to topy będą bardziej takie puchate i może się zmienić aromat. Musisz ją obserwować i patrzeć na topy. Zerwij z końcem września jeden top wysusz gdzieś nawet na szybko i skosztuj.
Fajnie że odpowiadasz 👍ale ciężko tam wejść i je wszystkie poobcinać ale dzięki to tylko te duże liście mam wyciąć ? Będę dawał relacje co tydzień to mi pod powiesz co i jak ? Z góry dzięki
I wszystko jasne, jest to fast flowering - półautomat Speed Gorilla Glue od akseeds, tutaj masz link do strony producenta: https://akseeds.pl/nasiona-marihuany/speed-gorilla-glue/. Można te nasiona kupić też na thc-thc. Dlatego już 15 września miałeś wysyp topów. Fasty zaczynają szybciej kwitnąć i są gotowe z końcem września, możesz zawsze przetrzymać jeszcze pierwszy tydzień października, ale to bardziej kwestia gustu, kto co lubi. Tydzień przed planowaną ścinką obetnij mu wszystkie duże liście, nabierze dzięki temu na koniec więcej mocy.
Elo, dzisiaj byłem pooglądać krzaczka i trichomy w 80%-90% mleczne jeszcze można do końca miesiąca śmiało poczekać ale gałązkę do suszenia musiałem wsiąść 😉😁 A wiecie na czym ja uprawiali ojciec znajomego ? Na końskim oborniku i teraz pomyśl ile jak by wyglądała po nawozach?😉😁
Recommended Posts