-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez ElElDee · Opublikowano
to dostana jutro pelna dawke bio growa, reszte dawac tak jak dawalem, czy cos odstawic zeby nie zjarac? mimosa wyglada na taka najdelikatniejsza, z kolei patrzac na godzika, to on rosnie jak taki typowy "chwascik" zadowolony i nic na nim nie zauwazylem, na cake te kropki, ale sie nie powiekszaja ani nic. -
Przez Rysiu · Opublikowano
Może potas bardziej? Ewentualnie azot. Daj im po pełnej dawce wszystkiego przy następnym podlewaniu. Ogólnie tragedi nie ma. Nie ma co się stresować. -
Przez Rysiu · Opublikowano
Co do nawożenia stosuj się do tabeli nawożenia. Tylko dawki mniejsz, bo mocne są te nawozy. Śmiało ukorzeniacz lej już jak najbardziej. Możesz śmiało po pół litra wody wlać.To się raz dwa rozejdzie po tej doniczce. Ja też tak robię, że noc w namiocie jest u mnie w dzień, a światło ząłącza się na wieczór. Spróbuj kanałowy zwiększyć. Powinno pomóc lekko. Jakie teraz temperatury masz w Hiszpani? U mnie w boxie to i po 30 było i było dobrze. A może i więcej. Nie ma się specjalnie co martwić tą temperaturą. -
Przez Pan Ogrodnik · Opublikowano
Mieszanie zioła z tytoniem to świętokradztwo 😄 Co do dymu, to jeśli maryśka była dobrze curowana to nie powinna gryźć w gardło. -
Przez ElElDee · Opublikowano
Chyba mam pierwsze problemy, zrobilem research, ale jestem jeszcze troche durny na calkowita diagnoze. Niedobor magnezu i azotu?
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts