Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Dzień 15

Wczoraj dostała 700ml wody i jakieś 50ml biohumusa. Ogólnie przypomnial mi się problem na początku, że po wyjsciu na powierzchnię roślinka jeszcze 3-4 dni nie mogła zrzucić reszty skorupki z nasiona (nie wiem jak to nazwać) i po 4 dniu dopiero pomoglem jej to zrzucić i pokazała listki. Ale od wtefy wszystko idzie po mojej myśli 

O 3.12.2018 o 22:47, Judaista napisał:

Zależy czy chcesz nawozy budżetowe czy na wypasie. 

Raczej budżetowe. Najlepiej jakby dało radę dostać w stacjonarnych sklepach typowo ogrodniczych, ale jak będą gownianie to już zamówie z internetu xd. 

IMG_20181205_162720.jpg

IMG_20181205_162716.jpg

Opublikowano (edytowane)

Dzień 20

Zacząłem z LST. Udało mi się nawet jej nie uszkodzić. Naginam ją na drutach nie wiem do czego w sumie są. Ja używałem do bonsaia jak miałem xd.  Nawozy już kupione z biobizz. Dostała 2 razy biogrow i chyba jest zadowolona xd. Myślę jeszcze nad dodaniem 2 ledow zwykłych wkrecanych philipsa 1500lumenow. I zaczęły mi rosnąć w ziemi jakieś podejrzane dzikie roślinki. Chyba były w ziemi. Wyrywac je czy zostawiać?

IMG_20181210_161528.jpg

IMG_20181210_161522.jpg

IMG_20181210_161513.jpg

Edytowane przez Cylapu
Opublikowano

Odjebałem lipe. Złamałem ją miedzy 1 i 2 pietrem bo zachciało mi się poprawiać... tak 2/3 złamane kawalek trzyma. Wyjdzie z tego? Postawiłem do pionu żeby się zrastało ale nie wiem co to będzie

Opublikowano

Tak to się kończy jak się poprawia tym bardziej jeśli była podlewana, ale konopie silne są więc może się zrośnie. Może jakiś bandaż czy coś.

Opublikowano

pokaż foto, zupełnie się nie przejmuj na tym etapie, potraktuj jako topping i wywal ta końcówkę i przytnij do dwóch najbliższych rozgałęzień. pozostałe szczyty "przejmą dowodzenie" i nauczysz się czegoś ciekawego o konopiach. pozdro

Opublikowano

Lekko oklapnela. Dam jej czasu do jutra zobaczę co się będzie dzialo. Może z tego wyjdzie. Teraz już na pewno zapamietam żeby nie robić lst dzień 2 dni po podlewaniu xd

IMG_20181210_200335.jpg

IMG_20181210_200330.jpg

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+