Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

od przełączenia dzieli nas 10 dni, ja przełączyłem 8, dzisiaj równy miesiąc. pachnie Ci już takimi jakby cytrusami ? też masz jasne liście, zrobiłbyś fotkę jak światła się wyłączą. będą rakiety Panie :toptop:

Opublikowano

cos tam zaczyna pachniec .na dwoch roslinach sa jasne liscie jakby deficyt azotu jedna critical i jeden skunk.ogolnie to foty tak jakos wychodza jasne.wieczorem wrzuce bez lamp

Opublikowano

a nie no u Ciebie to zdrowizna po całości. narazie nic nie zmieniaj w proporcjach nawozów, nawet żadnej końcówki przypalonej nie widzę. 

Ale czy puchnie słabiej niż HPS ? a jak cukier na topach? ja jestem bardzo zadowolony z genetyki.

Ogólnie OG kush robi karierę u moich znajomych, lubię pozytywne reakcje przyjaciół na temat mojego zioła, często daje gratisy itp, a jak u Ciebie co znajomi najbardziej chwalili z Twojej produkcji ? 

Opublikowano

Najberdziej im pasila gorrilla od rqs. Juz zaczyna obsypywac delikatnie. ogolnie tez lubie og kush. Na nastepna mam bardziej w sativova strone la amnesia. Ogolnie mam tych ziaren od ch**a i musze je wszystkie wysadzac powoli ostatni tez cos tam przyszlo o seedsman seed na black friday takze jest tego. A chcialem na klonach poleciec wiec pierwsze wyrabiam co mam a potem moze kiedys klony. 

Opublikowano

Witam dzionek60 i22 kwitnienia. Pachna zajebiscie rosna tez ok dzisiaj wpadl fryzjer delikatnie oraz dostana porcje nawozow bo delikatnie zglodnialy cos tam sobie puchnaampy leca na 350w.jak narazie jest git

IMG_20181215_103306.jpg

IMG_20181215_103320.jpg

IMG_20181215_103332.jpg

IMG_20181215_103336.jpg

• Upvote 1
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+