Pomidorek Opublikowano 29 Grudnia 2018 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Nie chce doradzać bo sam jeszcze przez ten etap nie przeszedłem... ale u siebie zrobię po prostu ostatnie 3 podlania samą wodą... Sprawdź za tydzień, powinny być już mleczne, w ogóle producent podaje że ta odmiana dochodzi w 56 dni od pestki do zbioru ^^
Lukasiek Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2018 42 minuty temu, Pomidorek napisał: Nie chce doradzać bo sam jeszcze przez ten etap nie przeszedłem... ale u siebie zrobię po prostu ostatnie 3 podlania samą wodą... Sprawdź za tydzień, powinny być już mleczne, w ogóle producent podaje że ta odmiana dochodzi w 56 dni od pestki do zbioru ^^ Tak, wiem :p Ale już ktoś mi odpowiedział na tym forum i wytłumaczył. To co producenci pokazują czyli plon itd. To najczęściej jest w warunkach- namiot 1,2m x 1,2m i HPS 600W
Lukasiek Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 85 dzień :p Dużych zmian nie widać. Ale może to już kwestia ostatnich dni :p
Pomidorek Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Dalej wszystko przezroczyste, a jak wygląda całość?
Lukasiek Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 9 minut temu, Pomidorek napisał: Dalej wszystko przezroczyste, a jak wygląda całość? Zdjęcie całej rośliny wysłać ? Czy chodzi Ci żeby sprawdzić na różnych topach ?;d D
Lukasiek Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 Całość się prezentuje tak : 1
Lukasiek Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 To ile ona czasu jeszcze będzie rosnąć ? :D. Ktoś może po wielkości rośliny napisać ile tak na oko może z niej wyjść?
Dr Greenthumb Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Dzień dobry, ja od ważenia po fotkach. Masz 12,5g.
Recommended Posts