Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

z doświadczenia z ta zielona ? bo na necie nie znalazłem zadnych złych opinii. Zarowka daje dość sporo ciepla co w ciemni czasem może pomoc ;)  a co do lisci ? itd.? 

w innych tematach wszyscy maja dużo do powiedzenia prosba do Admina proszę usun ten temat ;) dzięki za wskazówki :) i pomoc ale niestety potrzebuje częściej pomocy  i jak jade na wlasna reke to zrobie tak do końca ;) dzięki do nastepnego

• Replies 188
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

pamiętam z filmu instruktazowego branżowego na temat żarówki

jak masz za gęsto to doły będą łyse. dlatego niekti decydują się na defoliacię. ja jej nie lubię ale paradoksalnie usuwam liście bo inaczej się nie da

ps. zostaw temat bo chciałem widzieć te AK47

Opublikowano

Po jednym wiatrakowym z dolu zabralem. Bo zaczyna sie gesto robic i dla nich. Dyskomfort i dla mnie jak mam cos zrobic...ale mysle ze juz nie beda rosnac w sobote konczy sie 3tydzien.. Dzis zrobilrm wylot na zewnatrz. Dziura w scianie plus kratma :) oknokno zasloniete. Jak sb poradzic z dostarczaniem swierzego powietrza. Z zewnatrz wtlaczajacym, jakas mnie nie przekuje przeciez jest lo 3stopnie na plusie .. Moze uchylac kilka razy dzoennie oknk ? Lampa LUMII Green LED 10W zapalalem ja dzis 2 razy moze cos sie wyfarzyc? Zesrresowac ?przerwac cykl ?

Opublikowano

światło w nocy zaburza kwitnienie, w najgorszym przypadku się schermią

tam  www twoim linku jest napisane "do kontroli uprawy" ja to rozumiem wchodzisz, robisz co trzeba i gasisz

Opublikowano (edytowane)

propo zielonej lampy, jest fajna aplikacja na tel - hydroponic green screen light sprawdź sobie. ja teraz jej używam jak chce w nocy zajrzeć. reszty Twoich pytań, wątpliwości, nie bardzo rozumiem, zbyt chaotycznie piszesz, ale pewnie ktoś mniej zjarany ogarnie :)

Edytowane przez Dr Greenthumb
Opublikowano
29 minut temu, Dr Greenthumb napisał:

reszty Twoich pytań, wątpliwości, nie bardzo rozumiem, zbyt chaotycznie piszesz, ale pewnie ktoś mniej zjarany ogarnie :)

Przyznam się szczerze, że ja też nie bardzo rozumiem :D

Opublikowano
21 godzin temu, Jezio987 napisał:

w innych tematach wszyscy maja dużo do powiedzenia prosba do Admina proszę usun ten temat ;) dzięki za wskazówki :) i pomoc ale niestety potrzebuje częściej pomocy  i jak jade na wlasna reke to zrobie tak do końca ;) dzięki do nastepnego

co mu zrobiliscie nygusy xD