Bubba Kush Opublikowano 24 Maja 2018 Opublikowano 24 Maja 2018 Siema Pierwsz uprawa na zewnatrz to lecimy :-) Ziarno chyba od zambeza Ziemia CANNA TERRA PRO Zamiast doniczki przy przesadzaniu chcialbym uzyc foli,jest to dobry pomysl ? w foli trzeba zrobic dziury ? NL w ziemi od 22 maj DZIEN 1 DZIEN 3 Cytuj
Dzik Opublikowano 24 Maja 2018 Opublikowano 24 Maja 2018 Fajnie ale szkoda że tylko jedna sztuka. Na out ryzyko jest spore jeśli chodzi o śmiertelność. Powodzenia do samego końca. Cytuj
Bubba Kush Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Opublikowano 24 Maja 2018 (edytowane) 50 minut temu, Dzik napisał: Fajnie ale szkoda że tylko jedna sztuka. Na out ryzyko jest spore jeśli chodzi o śmiertelność. Powodzenia do samego końca. Siema Zamowilem easy plant xxl auto i green ak xl auto Easy plant na outdoor a ak zostawie mozliwe ze bedzie jako nastepny w boxie narazie czekam do konca z ww Edytowane 24 Maja 2018 przez Bubba Kush Cytuj
Bubba Kush Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Opublikowano 27 Maja 2018 Siema Niestety chyba slimak odgryzl liscie Czekam na 2 pestki easy plant xxl auto chce je wykielkowac w domu i potrzymac 2-3 tyg pozniej na out door Cytuj
Pomidorek Opublikowano 27 Maja 2018 Opublikowano 27 Maja 2018 Szkoda że tak szybko zakończyła życie ;( Cytuj
Bubba Kush Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Opublikowano 29 Maja 2018 Siema Dzis odwiedzilem mala przestawilem w calkiem inne miejsce moze nie bedzie slimakow Waszym zdaniem jeszcze cos bedzie ? Cytuj
Bubba Kush Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Opublikowano 29 Maja 2018 PODZIEKOWANIA DLA SKLEPU ZA GRATIS AK 47 2 AF ? Cytuj
nju_crazy Opublikowano 29 Maja 2018 Opublikowano 29 Maja 2018 Przetnij plastikową butelkę, górną częścią przykryj roślinę (korkiem do góry). Zmniejszy to ryzyko inwazji ślimaków potworów a roślina będzie miała lepsze warunki (mini szklarnia). Cytuj
Pomidorek Opublikowano 31 Maja 2018 Opublikowano 31 Maja 2018 Może przeżyje... Mi kiedyś się połamała przy ziemi a później miała dwa szczyty Co prawda sezonówka, ale może się uratuje... warto mieć nadzieję co do butelek-szklarni to nie wiem czy przy tych upałach to dobry pomysł... sam z nich zrezygnowałem i jakby rośliny odżyły, ale nie jestem ekspertem na ślimaki możesz potłuc szkło bardzo drobno i je rozsypać w okół butelki, podobno po wapnie też nie przechodzą/umierają Cytuj
Recommended Posts