-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
Własnie też chcę zmienić na przyszły sezon i z takich co przeszukałem to najlepsze 120 x 60 x 180h. Na 4 rosliny mam 60x60 to troche mało ale 120 na 6 bedzie idealny. Wysokość bierz minimum 180 😄 -
Przez Rysiu · Opublikowano
60 day a tu 114 dni już 🙂 Jak pajęczynki się pojawiły to mogą to być przędziorki. Miałem to dziadostwo kiedyś i strasznie roślinę poniszczyło. -
Możesz dla niedoświadczonych pokazać te banany :_) będę wdzieczny 😄 -
Przez Koz1 · Opublikowano
Update dzien 114 Dwie wiadomości.. 60 day Grapefruit idzie pod kose, Jack herrer zaatakowany przez kij wie co. Jeden z topów zaczął pleśnieć generalnie jest na nim jakieś chuj wie co owinięte w jakby pajęczynę 🤷♂️. Będę kosił Grapefruit to skosze te pajeczyny i spleśniałego topa, dziewczyny rozłożę jakoś inaczej w green house albo kupię drugi i postawie je osobno. Strasznie szkoda bo Blueberry Berry zaczęło na prawdę dobrze wyglądać 😒. Jakieś rady porady jak to pozbyć się tego gówna? Znalazłem jakieś czarne jakby odchody dookola topów, mogłem zrobić zdjęcia jak było ich więcej bo czywiscie mechanicznie je usunąłem.. . -
Chciałem ostatnio zmienić hasło na fb i nie mogłem bo TAKIE SAMO HASŁO MIAŁEM 17 czy ile lat temu 😛 Z początków coś 😄
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts