MjUser Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 W takim razie polecam donguralesko_-_donguralesko-_grube_jointy kawałek za przeproszeniem rozpierdala
Rainy Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Te płytki każdy powinien mieć w domu Solidny zastrzyk dobrej muzyki
WeedSmoker Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Sobota - Rusz Dupsko Na Marsz ^^jest zajebista
Tetrahydrokanabinolowy Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Dwa nowe (inne), bo widzę, że już od dawna nikt nie aktualizował. Miłego słuchania.
zetdoen Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Ronaldo, wyszło jak wyszło, bo to Decks zapraszał na featuring ludzi do La Bomby, a Rysiu nawet nie wiedział kto będzie gościem. Jak dla mnie płytka świetna. Nie jest to 'hit' tego roku, ale tak jak przyzwyczaili nas już do tego chłopaki z Wielkopolski, krążek trzyma godny poziom SLU. P.S. Wychodząc z tężę płytką z Empiku zawinęła mnie ochrona, bo ponoć włączył się alarm (ponoć, gdyż przez słuchawy na uszach nic innego nie słyszałem). Oczywiście wcześniej zapłaciłem i po chwili panowie przepraszali.. No ale tak czy siak społeczniaki na ulicy zobaczyli łysego chama, który kradnie :/
Gargo THC666 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Najlepszy utwór to: Głos Wielkopolski wymiata
upp Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Najlepszy utwór to: Głos Wielkopolski wymiata numerek wymiata !!
AbrahamLincoln Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 plytak dobra w chuu j moim zdaniem . tutaj link do wywiadu z Peją jak ktos chce to moze sobie przeczytac 😜 Polska kultura Hip-Hop potrzebuje więcej świadomych odbiorców - Peja
taoman Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Witam. Chciałbym wam zaprezentowac mój mini album lekko dotykajacy tematyki marihuany i tego co z nią związane. czysta amatorka ale prosto z serca kraina znam siebi chory kraj teraz zapale Pozdro dla wszystkich jaraczy
Recommended Posts