Als Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Hemp Gru „Jedność” – okładka,tracklista i wybrane kawałki Tracklista: 1. OBUDŹ SIĘ – F. JR. STRESS, MUZ. SZWED SWD, SCRATCH. DJ. STEEZ 2. NA LINII FRONTU – F. PALUCH, MUZ. SZWED SWD, SCRATCH. DJ. STEEZ 3. JEDNOŚĆ – F. ŻARY, CHÓRKI. BANDA DE CHICAS, MUZ. SZWED SWD, BAS. FUSO 4. NARKOŁYKI – MUZ.FUSO 5. COŚ Z NICZEGO (BRUDNE PIENIĄDZE) – MUZ. SZWED SWD, SCRATCH. DJ. STEEZ 6.ZWYKŁY DZIECIAK Z ULICY – F. ŻARY, JASIEKMBH, HUDY HZD, MUZ. FUSO, SCRATCH. DJ. STEEZ CHÓRKI. BANDA DE CHICAS, - KLARNET. RÓŻA DUDZIEWICZ, - SAKSOFON. BOGUMIŁA LUDWIŃSKA, - PUZON. ALICJA KRAFT 7. AMNEZJA – F. ŻARY, JASIEKMBH, MUZ. NOLTE 8. JEDNOŚĆ RMX FUSO 9. AMNEZJA RMX SZWED SWD 10.OUTRO DJ.STEEZ, MUZ. SIWERS
Als Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Może nie wszyscy wiedzą o tej produkcji dlatego wrzucam Po pięciu latach przerwy do gry powraca jedna z czołowych formacji hip hopowych w kraju. Slums Attack w niezmienionym od 1998 roku składzie (Peja, teksty i rap, DJ. Decks, produkcja i gramofony) oddają w Wasze ręce długo zapowiadany i oczekiwany album pod wymownym tytułem: "Reedukacja". Krążek, którego premiera odbędzie się 5 marca zawiera 18 premierowych utworów (ponad 70 minut muzyki wyprodukowanej przez Decksa przy wsparciu ekipy White House) plus dwa kawałki bonusowe. Na płycie pojawi się kilku zaproszonych przez SLU uznanych wykonawców głównego nurtu. Projekt wokalnie wspierają: O.S.T.R., Kali, Paluch, Kobra, Medi Top Glon, RY 23 oraz K8. TrackLista: 01. RE- Intro 02. Dobry rok 03. Reedukacja 04. Dzieci Gorszego Boga 05. RAP dla kobiet 06. Rolling Stone 07. Chcesz? feat. Paluch 08. REHAB feat. Kali 09. Głos Wielkopolski feat. RY 23, Paluch, Śliwa, Kubiszew, Kobra, Gandi Ganda, Medi Top Glon 10. Kto ma renomę 11. HSMTO 12. Oddalbym feat. O.S.T.R. & Jeru the Damaja 13. Nietakt feat. K8 14. Jeżycka klasyka 15. Dura Sex 16. Życie jest hajem 17. Subliminale (To nie prawda) feat. Flakco, Clasho & 3 Credits 18. PS. (Phil Spector) Slums attack reedukacja
Big Bad John Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Tak jest zgodzę się z przedmówcą, oczekiwałem czegoś więcej, nie byłem jakoś szczególnie zaskoczony kawałkami
Als Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Lock Ty musiales o tym wiedziec hehe mysle podobnie plyta bardzo fajna, chociaz mi czegos na niej brakuje
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Płytka jest dobra, ale nie najlepsza. Rychu mógł by sie bardziej postarać. Poza tym, jak dla mnie to najlepszy kawałek z tej płyty to oddałbym, najlepszy duet od 10 lat.... rychu & ostr
TRANSCENDENTALNY Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 wow wow kur** co sie dzieje globalna przemiana świadomosci fokus HG napierdalają o NWo
Tetrahydrokanabinolowy Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Poza tym, jak dla mnie to najlepszy kawałek z tej płyty to oddałbym, najlepszy duet od 10 lat.... rychu & ostr Nie należy zapominać, że obok nich (a raczej oni obok niego) wystąpił Jeru the Damaja.
Dupczan Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 plytka jak zwykle na zajebistym poziomie amnezja rmx rozwala wlasnie na taki szit od hg czekalem
canron Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Nie należy zapominać, że obok nich (a raczej oni obok niego) wystąpił Jeru the Damaja. Dokladnie Jeru jest jedna z popularniejszych gwiazd zza oceanu. A co do samej płyty to jest ogolem dobra, po 5 dniach platyna to juz cos
zetdoen Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 No to.. zamawiamy Czekałem na nią od marca.. Chłopaki troszkę przekładali termin premiery, ale w końcu jest!! i zapowiada się zajebiście'dźwięki i słowa za przewodnika weź!'
Recommended Posts