Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Tytuły piosenek - muzyka chillout - reggae - rap - hiphop - rock - koncerty - teledyski - premiery płyt - stary temat

Recommended Posts

Opublikowano

he he... zgadza się! to kaliber 44

a dokładniej jest to podkład który zrobił Dj Feelix

często się słyszy ze Kaliber to przede wszystkim śp. Magik... no ale Dab, Joka i zapomnieliśmy o Feeliksie który dobre biciwa robił
link do instrumentala z tym podkładem:

• Replies 598
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

wokale jak i bity stoja na bardzo wysokim poziomie grubson ma charakterystyczne flow .Zawsze kiedy załączam ta płyte oraz poprzednia budzi sie we mnie taki dobry duch ,który mówi mi że hip hop nie umarł .Tą płytka grrubson rozkurwił system w sensie pozytywnym , polski hip hop sie rozwija Oby tak dalej

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś tam wrzucił The Bloody Beetroots - to electro, a nie dubstep Ja wrzucę kilka dobrych propozycji od siebie, z takiego bardziej "nowego" nurtu, wszystkie polecam oglądać w HA, bo poniżej nie ma sensu, bo bass obcina

I PRZEKOZACKIE!! połączenie grime'u z dubstepem

Opublikowano

Nowy utwór prezentowany pod szyldem psychodelicznego Indicatronic, kolejna dawka trippintronicznej muzyki, pod wiele mówiącym tytułem "Stoned Wild Toxic Pterodactyl".

Proszę o szczere komentarze do tej psychodelicznej dawki hałasu:

INDICATRONIC - STONED WILD TOXIC PTERODACTYL

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+