PALto Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 he he... zgadza się! to kaliber 44a dokładniej jest to podkład który zrobił Dj Feelixczęsto się słyszy ze Kaliber to przede wszystkim śp. Magik... no ale Dab, Joka i zapomnieliśmy o Feeliksie który dobre biciwa robiłlink do instrumentala z tym podkładem:
L@ska Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 te piosenki ktore podales to tak, ale np wakacje. mozna sie przy tym pobawic
elcnU Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 wokale jak i bity stoja na bardzo wysokim poziomie grubson ma charakterystyczne flow .Zawsze kiedy załączam ta płyte oraz poprzednia budzi sie we mnie taki dobry duch ,który mówi mi że hip hop nie umarł .Tą płytka grrubson rozkurwił system w sensie pozytywnym , polski hip hop sie rozwija Oby tak dalej
Judaista Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Fokus - Prewersje ZAPRASZAM. Dodam tylko że Fokus tym wydawnictwem RozPierdolił System rap płyta roku.
CzowieK Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 spokojniejsza i bardziej chilloutowa wersja
Mr. Indika Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Ktoś tam wrzucił The Bloody Beetroots - to electro, a nie dubstep Ja wrzucę kilka dobrych propozycji od siebie, z takiego bardziej "nowego" nurtu, wszystkie polecam oglądać w HA, bo poniżej nie ma sensu, bo bass obcina I PRZEKOZACKIE!! połączenie grime'u z dubstepem
Matek89 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Warto kupić? Bo zastanawiam się nad nabyciem.
Mr. Indika Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Nowy utwór prezentowany pod szyldem psychodelicznego Indicatronic, kolejna dawka trippintronicznej muzyki, pod wiele mówiącym tytułem "Stoned Wild Toxic Pterodactyl". Proszę o szczere komentarze do tej psychodelicznej dawki hałasu: INDICATRONIC - STONED WILD TOXIC PTERODACTYL
CzowieK Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Ściągnij płyte z internetu, przesłuchaj i zobaczysz czy wpadła w twoje gustaJak ci sie spodobała kup płyte w EMPIK'u, proste i logiczne
Recommended Posts