-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Robsonek · Opublikowano
Ja robię taki X przez box z cienkich drucików i podwieszam a tak po podlaniu i fryzjerze tej dużej to tylko odrosty pouszczypywałem aha i do podlania dodałem pure zym w razie W jak by było coś z korzeniami nie tak -
Przez Mlody221293 · Opublikowano
@kolober siemanko , looknij no na trichomy , obejrzałem dzisiaj jeszcze raz poniżej foto , myślę nad ścinką w piątek pierwsze 6 zdjęc jeden krzak . -
Przez kolober · Opublikowano
No to fajnie bo jak robi się zielona to wraca ale do końca kolor nie wróci. A siatką to ewentualnie może ci teraz pomóc podtrzymać topy jak na puchną. I te rośliny masz prowadzone podobnie do moich trzech które prowadziłem pod mainlining. I ja zamiast siatki kupiłem te słynne yo-yo, do podwieszania w namiocie żeby topy trzymało 😉 Ale jak nie chcesz siatki rozkładać to poszykuj sobie jakiś bambusów do wbicia w donice i podwiązania szczytów. Mam nadzieję że będą ci potrzebne te podpórki do podtrzymywania grubych topów 😉 👍 😁 -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Ok White Rhino opuszcza ciemnie po 48h. Już przed ciemnią wachlarzowe usuwałem w większości. Tak wyglądają wyniki, ląduje w tym samym namiocie , dokładam Blume w kartonie i niech sobie schną. Phoenix zostaje ostatni z tego tematu, @Macky jak możesz dodać do tematu Rainbow Sheet Fem Auto, tak mówił opis nasionka, okazało się być sezonowym znakiem zapytania. Zastanawiam się czy to 100% sezonowa, czy miała problem ze startem 😅😅 sprawdzę po zdjęciach jak to wyglądało ... 7.09 kiełkowanie na waciku, 23.10 brak kwitnienia, światło 18/6 . Start światła 12/12 w małym namiocie. 30 kształtują się pierwsze kwiatostany, 31 przycinanie szczytów (a kij wie jak się to zwie). Wychodzi że mamy początek 4 tygodnia kwotnienia. Jeśli to jakoś dziwny automat, jak dam lampę 18/6 powinna iść szybciej, jak nie automat to zacznie fermic 😄 szkoda marnować , zbiory na święta brzmią idealnie ! -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Siemaneczko mordeczki. Dzień 66 29 od przełączenia na flow. Plamki na Biscotti Gelato ustały. Spowodowane były blokada niektórych składników przez za mocne światło. Zmniejszyłem z 95% na 85% moc lampy i podniosłem ją o 5 cm. ppfd sięgało nawet 1200+. A nie powinno przekraczać 900 w 4 tygodniu kwitnienia. Ale jest już dobrze. Dzisiaj Lemon Mandarin dostał 80% dawki by nie zasolić podłoża i nie mieć nadmiaru witamin w podłożu na 6 7 tydzień kwitnienia. Ogólnie rzecz biorąc wszystko jest w porządku. Udało mi się zbić temperature i teraz w nocy wynosi 19 a w dzień 26 🙂 Pozdrawiam buch z wami 🙂
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts