-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
Na ostatnim zdjęciu fajna choina. Tam spokojnie ze 150g powinno wyjść. -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Siemka mordki. Po sześciu dniach suszenia w warunkach temp. 24st. i Rh 50% wczoraj poszłą ścinka i do słoików na weki. Niech dojrzewają. Łącznie wyszło 287g jaranka i około 15g popcornu. Będzie do ciasteczek. Zapach porównałbym z mocno sosnowym i cytrusowym. Smak po pełnym tygodniowym płukaniu przypomina cytrusy z ziemistymi i lekko pieprznymi nutami. Haj natoamist mocno twórczy, potęgujący myślenie abstrakcyjne, otwierając umysł na podróże międzygwiezdne. @Macky relka zakończona. Z fartem ogrodnicy. Niebawem kolejna przygoda, ale jeszcze nie wiem z czym konkretnie. Może z jakąś hybrydą F1. Zobaczymy. Peace. 🪴😊 -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Witam. Panny puchną, wyjadają papu i zaczynają sobie nabierać masy,White Rhino wsadzona później i feno typowo sativa więc zaczyna się rozkręcać dopiero.Temperatura opanowana do 26° ,rh 65%. -
Przez BekonPL · Opublikowano
Dziwna sytuacja przecież w Polsce masę sklepów stacjonarnych sprzedaje nasiona marihuany i akcesoria do ich uprawy razem. Schemat jest taki że w internecie jest oddzielnie sklep z nasionami marihuany oraz growshop z akcesoriami do ich uprawy czyli ziemią, nawozami, namiotami, lampami...itp. i są pod takim samym adresem. Więc finalnie w realnym świecie trafia się do jednego sklepu stacjonarnego w którym można kupić wszystko od nasion konopi po sprzęt do ich uprawy. Żebym nie był gołosłowny tutaj macie opinie z Google które o tym świadczą. Nie wiem czy te opinie napisali klienci czy sam właściwe wystawił sobie z różnych kont takie opinie żeby się zareklamować ale potwierdza to że taka sprzedaż to normalka w Polsce. Macie zrzut ekranu poniżej, celowo zamazałem nazwę sklepu bo jeśli to jest nielegalne to nie chcę ich wsypać.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts