Miś Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 Witam Zapraszam na kolejną fotorelkę.Mam nadzieję, że dojdzie spokojnie do końca To małe w 4 doniczce to klon OG, ale nie wyszedł, może to i dobrze, bo już jest dość ciasno Jak na razie nie rególowałem pH w ogóle, cały czas dostają deszczówke, deszczówkę + nawozy, kranówy w życiu nie widziały Na początku był jeszcze King's Kush, ale wyszedł jakiś upośledzony, więc wyleciał Było CT, ale aktualnie jest blacha do ciasta, i szyba w przyszłości, na razie bez, ale czeka na założenie Oświetlenie: HPS 100W FP - 12/1 12/12 Wentylacja: -in pasywny -out 2xWentylator komputerowy 120mm, -mieszasz 80mm GrowBox: 43x40x51 Mały jak cholera, ale co zrobić Podłoże: Kokos + guanokalong Nawozy: Guanokalong -grow -bloom -extract -guanokalong powder +dolomit +VOODOO JUICE +mikoryza +mocz (produkcji własnej ). Ciekwe, czy ktoś w ogóle to czyta, czy obrazki tylko oglądają? Doniczki: Zwykłe kwadratowe 3x jakieś 3L Pestki: -Ultar Powe Plant (Victory seeds) -Og Kush (Dinafem) -Ak 47 @Goldseeds_PL 12 dzień flo 16 dzień flo
Pasjonista Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 SIEMA powiem tak nie wiem czemu ale najbardziej lubie mini Projekty . U Ciebie wysokosc bylaby mini jakbys mial cflki ale Ty masz hpsa wiec jest mikro. To ja sie poce bo chce na HS 40 zamontowac hpsa z cooltuba . Ale zes mnie sponiewieral ze tak powiem. Bravo Ty !!!!!! Zdrowizna
Gość Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 Tez lubie male projekty, bo trzeba sie niezle natrudzic zeby wszystko pomiescic i wyszlo przyzwoicie. Bede zagladal. Powiedz mi, jakie wlasciwosci ma Twoj mocz to moze bys sie podzielil? Haha, ile za litr tego specyfiku^^?
Miś Opublikowano 13 Października 2017 Autor Opublikowano 13 Października 2017 Wrzucę chyba w temat w najbliższym czasie I trochę przystopuję, bo ma dość dużo azotu, a zaczyna się flo Btw. bardzo fajny i darmowy nawóz, nie wiem po co komu jakieś florovity na weg'a ,poza tym nie jest martwy, jak woda w kranie Życie karmi się życiem
Dzielnicowy Opublikowano 14 Października 2017 Opublikowano 14 Października 2017 To mówisz, żelejesz na to może warto by i klocka postawić do doniczki Bardzo mały box. Po zdjęciach samych nie widać. Myslałem, że znacznie większy. Powodzenia.
Macky Opublikowano 14 Października 2017 Opublikowano 14 Października 2017 18 godzin temu, Miś napisał: +mocz (produkcji własnej ). Ciekwe, czy ktoś w ogóle to czyta, czy obrazki tylko oglądają? daj spokój Kaziu... Ja wiem jedno, jak na działce lałem w jedno miejsce to tam zdychały rośliny, nawet iglak sąsiada zaczął brązowieć... Nie wiem po co takie wyczyny ale to Twój ogródek
Miś Opublikowano 14 Października 2017 Autor Opublikowano 14 Października 2017 41 minut temu, Dzielnicowy napisał: może warto by i klocka postawić do doniczki To akurat nie za dobry pomysł Vito, może za dużo nawoziłeś , u mnie nic nie brązowieje .
Miś Opublikowano 17 Października 2017 Autor Opublikowano 17 Października 2017 21 Dzień flo Dzisiaj zakładam szybę. Już na prawdę niewiele miejsca im zostało, ale może coś ogarnę, już nawet mam pewien pomysł
Pasjonista Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 Dziura na kazda z donic by w dol poszly ale nie do konca .Elegancko
Miś Opublikowano 17 Października 2017 Autor Opublikowano 17 Października 2017 16 minut temu, Pasjonista napisał: Dziura na kazda z donic by w dol poszly ale nie do konca Zgadł Pan
Recommended Posts