Gapo Opublikowano 23 Października 2017 Autor Opublikowano 23 Października 2017 Tu jest problem bo mieszkam poza Polską i muszę jakoś radzić ale coś pomyśle na razie walczę nie poddaje się
joka.menas Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 To jak poza Polska to moze magne-cal , dolomit tez powinienes znalezc bez problemu, tylko nie kupuj duzego opakowania ja sie kiedys napalilme i prawie caly wor wywalilem bo nie potrzebowalem tyle. czasami wystarczy w pisac w gole "nawoz" w jezyku danego kraju w jakim sie znajdujesz do tego doac Mg, Ca i zawsze cos Ci wyskoczy co pomoze w naprowadzeniu do odpowiedniego nawozu, trzymam kciuki!!
Gapo Opublikowano 24 Października 2017 Autor Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) Ostatnio na forach czytałem, własnie na temat biobizz light mix i sporo osób pisze ze ma własnie taki sam problem :/ Zgodnie z wytycznymi chyba ze strony Cana czy jakiejś innej wyczytałem ze te esom salt zwykła sol do kąpieli zawiera mega dużo magnesu tego co brakuje w ziemi biobizz bo jest organic dlatego brak w niej minerałów, najszybszym sposobem jest dodanie 1 stołowej łyżki do 4.5l wody ja dałem mała od herbaty na litr. Spryskałem liście od góry i od dołu raz poczekałem jak wyschnie i drugi raz muszę powiedzieć ze magia po 8h roślina nabrała koloru liście się odwijają i ładnie zdrowo zaczynają wyglądać żyłki na liściach już nie są żółte lecz zielone (info dal innych z tym samym problemem) Edytowane 24 Października 2017 przez Gapo
Pasjonista Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Obserwuj super zdjęcie zajebiscie sie rozrosła
Macky Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Fajny ten krzaczek, taki niski Moje automazary są całkowitym przeciwieństwem... Porosły większe od zwykłych mazarów... Ale pewnie to przez mój fotoperiod...
Gapo Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 Chyba powoli wracam do gry Dzień 31
Gapo Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 1 minutę temu, Vito napisał: Byle by puchło Ale uff zaczyna wyglądać zdrowiej wiem ze odbije się to na plonach ale oby coś było
joka.menas Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 @Gapo Wielkie Brawa dla Ciebie za ta sol. Mi by sie nie chcialo tyle szukac i bym kupil nawoz + czas przesylki + czas jak roslina wsiaknie te mineraly itp. i byl bym w czarnej dup...e ze 2 tyg. A Ty poswieciles troche czasu, poszukales i prosze z dnia na dien roslina promienieje dzieki Tobie!! 1 godzinę temu, Gapo napisał: ale oby coś było Bedzie, bedzie moze nie bedzie to kilo ale za Twoja szybko reakcje bedziesz bardzo zadowolony z wyniku i zdobytego doswiadczenia. Mega szacun ode mnie za to!! I faktycznie dodales zwyklej soli do kapieli? A jak to sie ma z sola kuchenna, musi to byc chyba do kapieli. Jeszce raz Brawo!
Gapo Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 @joka.menas Dzięki bardzo za mile słowa. Tak zwykła Epson Salt się nazywa taka do kąpieli na obolałe mięśnie już mam od kumpla 250ml calmag+ więc następna MJ już takiego problemu nie będzie miała Ale trening i doświadczenie czyni mistrza
Recommended Posts