Macky Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 ten kubeczek z woda to wywal, tylko nieładnie wygląda... Myśl nad zwiększeniem wysokości boxa.
Gapo Opublikowano 30 Września 2017 Autor Opublikowano 30 Września 2017 Vito jak pierwszy krzak wyrośnie dość dobrze i jakimś trafem uda mi się z 20g z tego zebrać to inwestuje w namiot lub zrobię sam taki już mega growbox ale wolał bym sam większy fan Dzień 6
Macky Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Zdrowa, myśl nad HomeBox Ambient, chyba najlepsze namioty na rynku, i drogie
Macky Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Za parę dni wystrzeli jak z procy
Gapo Opublikowano 4 Października 2017 Autor Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Vito pytanko a może mam za blisko ledy bo jest taka niska ale zwarta Dzień 11 Edytowane 5 Października 2017 przez Gapo Słaba pamięć :P
Pasjonista Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Jest dobrze mala jest szczesliwa . Zarombistego masz tego boxa i odmiana auto mazar tez spoko topy twarde jak kamien. Pozdro. Led na dobrej wysokosci
Gapo Opublikowano 5 Października 2017 Autor Opublikowano 5 Października 2017 37 minut temu, Pasjonista napisał: Jest dobrze mala jest szczesliwa . Zarombistego masz tego boxa i odmiana auto mazar tez spoko topy twarde jak kamien. Pozdro. Led na dobrej wysokosci Dzięki staram się po ostatniej porażce wszystko robię ostrożnie i zaciągam informacji od najlepszych forumowiczów trawka.org obu się udało mazar był gratisem do zamówienia ale jestem mega zadowolony z niego roślinka mała ale za to jaki zapach mmm
Macky Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Spokojnie i powoli, bez macania
Recommended Posts