LED 2x60W | Advanced Nutrients | Northern Light, Jack Herer, Bio Diesel Mass, Skunk Mass, Pineapple Express
-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Trawkowiec · Opublikowano
Tak wiem i podałem ci ten ranking celowo żebyś wiedział co jest sprawdzone i ci wyrośnie w zimnym klimacie. Pamiętaj że dużo polskich sprzedawców kopiuje opisy odmian z Hiszpańskich seedbanków i coś w stylu Tropicana haze która jest dobra na ciepły Hiszpański outdoor staje się nagle też dobra na Zimny polski out. A w praktyce ludzie pielęgnują to od maja do października i się dziwią czemu to nie zakwitło. -
Przez Weedow · Opublikowano
To jest ranking z 2011 roku 😃 -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Siema dziś przyszła paczka od thc thc za prowadzenie fotorelacji już 2 😊polecam serdecznie prowadzić warto w chuj 👊✅ dostałem nawet torbę na zakupy od dutch passion 😂😂 -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Siemano witam po weekendzie wolnym trzeba było wrócić do panienek i je podlać ostatnią lub przedostatnią dawka bloom i bloom bostera 👌😉 myślałem że ścinka będzie szybciej a tu mnie zaskoczyły i jeszcze z 1,5-2 tyg już są gotowe do ścinki mleko i się bursztyn trafi ale puchną to trzymam tak do 15-20% bursztynka IMG_6182.mov Na samym dole gelato LSD w boxie jest po prawej stronie polecam serdecznie tą odmianę jest konkret A 1 zdjęcie w poście to auto mazar -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Ja używam organiki a nie koryguje broń Boże żadnego pH bo nie po to wydaje kupę kasy na grzybnie i pożyteczne organizmy żeby później kopać im dupę pH minus czy plus. I nigdy nie miałem problemów bo robią to właśnie za mnie te żyjątka w glebie bo ale każdy ma swoją technikę. Pozdrawiam
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts