Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano
10 godzin temu, Scooby-Doo napisał:

Z tego co czytałem to ten Biohumus jest Bio , więc został bym przy nim na Twoim miejscu :)

no dobra, to biohumus poleci... Ile tego lać i co jaki czas...??

• Replies 41
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano
37 minut temu, Rower85 napisał:

Elo. Jak nie masz kasy na nawozy do konopi to rozejrzyj sie za nawozami do pomidorow :)  Polecam "cristalon czerwony"  Z tego co masz to Tylko biohumus! reszta to trucizna, tylko do kwiatkow ktorych sie nie sporzywa.

myślisz Ty że jo... Sam nie wiem, niech więcej osób się wypowie co sądzą o kristalon czerwony...??????

Opublikowano (edytowane)

Mialem na outoorze kristalon 7 lat temu NPK 12/12/36 zbijal ph do 6,2 . Moj kolega uprawial na tym i dawal 200% dawki na flo za kazdym podlaniem i bez przenawozen. Nie karze Ci kupowac tego akurat nawozu, tylko chce zwrocic uwage na tanie i napewno lepsze niz te co wypisales,Na wegu mozna odpuscic nawozy, ale na flo trzeba lac! Szukaj z wyskokim P,K

Edytowane przez Rower85
Opublikowano
O 13.12.2016 o 21:18, Drwal napisał:

Wygląda ładnie. Z fartem :)

Dzięki, przyda się... :-) Pozdro

Opublikowano (edytowane)

Dzień 78, poprawka, bo zajrzałem do archiwum
Flo 21
large.IMAG0789.jpglarge.IMAG0788.jpglarge.IMAG0787.jpglarge.IMAG0786.jpglarge.IMAG0785.jpglarge.IMAG0784.jpg

Edytowane przez Daro7288
Zły podany dzień życia rośliny
Opublikowano

Dzień 90
Flo 33
Witam wszystkich, nie było mnie sporo tutaj, bo net mi wysiadł... Panienka ma się znakomicie i zdrowo, tak mi się przynajmniej wydaje...  Dokupiłem nawóz Advanced Nutrients BIG BUD, dałem się za pierwszym razem połowę dawki a podałem normalnie czyli 5ml na 1 L wody, Ale nie wiem czy mogę zwiększyć dawkę czy co...??
large.IMAG0826.jpglarge.IMAG0825.jpglarge.IMAG0824.jpglarge.IMAG0823.jpg

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+