lipson Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam wszystkich. Posiadam Blackberry która jest w 57 dniu kwitnienia . Wydaje mi sie ze moge ją potrzymac jeszcze z tydzien , max 2 tygodnie . Podaje jej jeszcze nawozy ale pomału chcialbym robic flusha . Prosze o jakies rady . Cytuj
SmakMaroca999 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Głowny albo jest przesuszony albo go plecha je od srodka.Ładnie ją nawozami popaliłeś wiec Przelej ją ostro pod prysznicem wodą i lej z tydzien sama wode pózniej przesusz i tnij lecz upewnij się czy pleśni nie ma w głównym topie. Cytuj
lipson Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2017 Głowny wydaje mi sie ze przesuszony bo w dzien jest temperatura pod 30 stopdni i wilgotnosci tylko 30% lecz nie bylem w stanie nic z tym zrobic . Czyli dzisiaj flush , tydzien sama woda , przesuszenie i ścinka tak ? Cytuj
lipson Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2017 DO flusha mam Oaze biedronkowa i wydaje mi sie ze ta woda bedzie spoko tylko nie wiem czy 5 L wystarczy Cytuj
SmakMaroca999 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Pamiętaj że jeśli to plecha to się narazisz na choroby płuc grzybica,stany zapalne do nawet nowotworu jak zetniesz to zobacz czy od łodygi jej nie żre bo czesto z zewnatrz nie widac obiawów. Cytuj
lipson Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ok sprawdze to na pewno. Czyli dzisiaj flusha robic i za tydzien ścinać tak ? Cytuj
zasobnik Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 mnie też się wydaje że głowny spleśniały od łodygi. U mnie spleśniał od tego że w topie żółkły wiatraki stare i nie poobrywałem ich zawczasu. Cytuj
Recommended Posts