Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano
23 godziny temu, Toksyna napisał:

Może być jeszcze to ze przy sadzeniu zapomniałem podlać Orgatexem i Bacterexem i zrobiłem to tydzień później ale na szczęście nie postępuje to dalej. A co do światła to lampa jest wentylowana i na niej zrobiłem juz 3 uprawy i nie było z tym kłopotu stawialbym na folie i hotspoty  które mogą powstawać. Pozdro

Moze i to ale ja mialem same  bio tabsy i lalem plagrona pewnie ec tez mialem wysokie , dobrze bylo a i ziemia grow mix od plagrona

• Replies 125
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Ziemia to Light Mix od Plargona a podlewam co 3-4 dni po litrze na krzaka. A nawozy dałem według Bio Tabs. Myślicie że przelanie pomoże? To powstaje na dolnych partiach rośliny.

Opublikowano

Jakby to były hotspoty to plamy były wypalane w różnych miejscach liścia a to postępuje od krawędzi liści i do tego liście żółkną na magnez to nie wygląda bo braki Mg pojawiają sie ok 4tygodnia wegetacji.To tylko moje spostrzeżenie i można się nim sugerować lub nie.@Pasionata ja mam swoje zdanie wyrobione co do pewnych nawozów nie ma panaceum na wszystko ale to moje zdanie.@Toksyna Na linku na fotkach liści (takie trzy liście )to fazy jak postępuje poczekaj i popatrz jak będzie postępować przelej.

Opublikowano

Na moje to jest niedobór potasu Bio Tabs to nawóz wolno działający wiec dam im trochę czasu i przy podlewaniu je przeleje. Mam nadzieje ze to pomoże.  Dzięki za szybka odpowiedz.

Opublikowano

Siemanko Toksyna;)

Może być tak jak prawisz , że nawóz się jeszcze nie uwolnił bo wygląda troche jak nie dobór ja miałem problem z orgatrexem ale w późniejszej fazie, ja przedawkowałem. Co do przelania to mi nic nie pomogło i jak mi tlumaczyi Vito i Amba to przelanie nic nie daje bo organiki nie wypłuczesz jak zwykłego nawozu, ale sprawdz może coś pomoże. Pozdro!

Opublikowano

Szkoda ze sie Vito nie wypowie on ma z biotabsami najwieksze doswiadczenie. A ja bym sprobowal mniej podlewac nie litr a gora 700 ml puki male moze to korzenie cos nie cos. To moje takie gdybanie. Bedzie dobrze!!!

Opublikowano

Elo zaloga:elo:

Szybki wpis rośliny dają radę i maja chęć żeby rosnąć. Warunki są w normie:big-joint:

Dziś zostały przełączone na flo ale będę liczył od pokazania pierwszych włosków.

Dzień 17

large.20170127_192650.jpglarge.20170127_192640.jpglarge.20170127_192628.jpglarge.20170127_192611.jpglarge.20170127_192600.jpglarge.20170127_192544.jpglarge.20170127_192537.jpg

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+