Drwal Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 O żeż Ty Ile Ty jesz? Ale, co tam, trochę masy na zimę się przyda
bart85 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 @Scooby-Doo i to jest dla mnie jedyny minus z paleniem mj
Scooby-Doo Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 @bart85 - ale to się tyczy bardziej medycznych odmian , albo niektórych Indi. Po Sati nie mam w ogóle gastro @Drwal - hahaha raczej sam tłuszcz
bart85 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 To ja chyba zawsze palilem idyjki typowe bo zawsze mam gastro raz tylko jak ziomek przywiozl z Holandii SSH to wtedy faktycznie nie bylo fazy na zarcie i zupelnie inny haj niz po indyjkach natomiast po buuble gumie nie moglem sie ruszyc i wpierdzielalem za czterech swoja droga musze powiedziec, ze ja zrzucilem okolo 4 kilo odkad przestalem palic ale w sobote i w niedziele z tym popcornem ktory zerwalem troche poszalalem i pewnie cos na skali juz przybylo
Scooby-Doo Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 @bart85 - no co zrobić Wystarczy pokochać efekt jojo
Scooby-Doo Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ostatnie chwile "pękatka" na wolności Daje mu tydzień i CheeseSkunkAuto dzień 57
Scooby-Doo Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2016 @Miś - dokładnie - jak to się mówiło kiedyś ... mały , krępy , wydziargany
bart85 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 nooo jest grubasem musze chyba tych bioemow sprobowac co podlewasz swoim pannom gdzie to kupic? ps. dzisiaj dostalem juz pesteczki Exodus Cheese Auto x 3 @ GHS i 1 x White Widow Auto jako gratis za max 15 dni ruszam z tymi 4 pannami
Scooby-Doo Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2016 @bart85 - no jest pękaty Główny jest twardy a boczne też nie są już złe - jeszcze parę dni i starczy. Bio Emy na niej stosowałem dopiero 3 razy nie używaj ich za często a będzie OK. /admin - link wygasł/ P.S. Ciekawe pesteczki , pomyślę nad czymś nowym jak polecę z tym wszystkim co mi zostało Ale serka odpuszczę , bo to straszny śmierdziel - ten już wali ostro 4 na raz ? O , to box zmieniasz ?
Recommended Posts