Scooby-Doo Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Opublikowano 18 Listopada 2016 Witam Squad Dziś dorwałem aparat Zorka 5 i zrobiłem kilka zdjęć Up ze zdjęciami , ale tylko panny BB - będzie to ostatni up - nie licząc upa ścinkowego , który będzie za tydzień lub za tydzień i jeden dzień BB jedzie od ok. tygodnia na samej wodzie - w między czasie wpadły BioEmy Plus kilka razy i zrobiły co trzeba Woda od kilku podlań czyściutka i taka też wylatuje z dołu donicy po każdym podlaniu. Zapach piękny - wstając rano zanurzam nos do boxa i delektuję się zapachem Dwa największe szczyty powoli uginają się pod ciężarem - w nocy muszę się nakombinować , żeby jeden nie dotykał drugiego. Dobra starczy tych pierdół BigBangAuto dzień 63 - 7 / 8 dni do ścinki Up z serkiem dopiero gdy BB opuści boxa. Do następnego Pzdr
bart85 Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 nooooo i to są tłuste topy! @Scooby-Doo ja to zaczynam myslec ze dostalem od chinczykow jakąś okrojoną wersję tego panela
Scooby-Doo Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Opublikowano 18 Listopada 2016 @bart85 - haha Dzięki Ziomuś Nie przesadzaj - Twój panel jest identyk Musisz kilka rzeczy usprawnić w swoich grow'ach i będzie Pzdr
bart85 Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 hehehe smieje sie tylko co do tego panelu a co do usprawniania to staram sie jak moge
Scooby-Doo Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Opublikowano 18 Listopada 2016 Według mnie to , że wymieniasz donice to już milowy krok Donice robią różnicę - zobaczysz U mnie pojemność która jest wykorzystana w tej niespełna 4-ro litrowej to trochę powyżej 3,5 litra a jak sam widzisz BB wygląda całkiem nieźle.
bart85 Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 no zobaczymy co z tego bedzie ja mam 4 litrowe te materialowki bo jakiejs innej firmy niz te twoje
Scooby-Doo Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Opublikowano 18 Listopada 2016 @bart85 - no , ja tamtych też już nie mogłem dostać - i zamówiłem następne o tym samym litrażu lecz o innych wymiarach. U Ciebie podobnie ? Te są niższe , ale szersze.
bart85 Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 @Scooby-Doo dokladnie zamowilem te /admin - link wygasł/ zobaczymy jak się sprawdzą
Drwal Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Oj będzie grubo Fajnie byłoby zobaczyć ją jeszcze stojącą i wytrymowaną albo chociaż po solidnym fryzjerze, tak żeby było widać same tłuste, grube topy pozdro
Recommended Posts