Scooby-Doo Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Witam Ruszam z BigBangAuto od GHS i oczywiście zombie po RedPoisonAuto od SweetSeeds a po zombie dojdzie: CheeseSkunkAuto od SensiGenetics Box bez zmian , doszedł nowy stymulator korzeni od PLAGRONa i do BigBang kupiłem nową ziemię , też od PLAGRONa. Box: szafka 37x47x60 Podłoże: PLAGRON Light Mix (RedPoisonAuto) + PLAGRON GrowMix ( BigBangAuto ) + PLAGRON GrowMix (CheeseSkunkAuto) Doniczka: Nirvana® Root Pouches 3,8l x2 Nawozy : PLAGRON PowerRoots , PLAGRON TerraBloom , PLAGRON PK 13/14 , HESI BOOST Biostymulatory: VALAGRO McCREAM , ARYSTA ASAHI SL , EmFarma Plus™ Światło: SunSpect LED 180W Full Spectrum - realny pobór mocy 90W - czas naświetlania 17/7 Wentylacja: 2x wiatrak USB ( 2x100mm , 1800rpm ) Zombie kwitnie - nie spodziewam się po niej niewiadomo czego , ale postanowiłem ją zostawić z czystej ciekawości i też dlatego bo nie za bardzo lubię uśmiercać rośliny. A reweg na AF to nie jest często spotykana sprawa BigBang ładnie puściła kiełek i od rana siedzi w docelówce.Teraz tylko czekać jak wyjdzie na powierzchnię Kilka fotek - zombie po RedPoison + BigBang setup : 5
grucha13 Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 ciekawi mnie co wyrośnie Ci z tego zmartwychwstałego wariata xD widać pojęcie masz a reputacja może mówić sama za siebie x) powodzonka i czekam na next upke:) 1
Scooby-Doo Opublikowano 15 Września 2016 Autor Opublikowano 15 Września 2016 @Miś - no , miejsca nie powinno zabraknąć @ZiutekMorderca - Zapraszam hehe może coś z tego będzie @grucha13 - no też jestem ciekawy - dlatego zostawiłem tego żywego trupa No pojęcie już tam jakieś powoli się zdobywa , a reputacja to gruubo na wyrost Pozdrawiam
grucha13 Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 może opracowałeś kod nieśmiertelności GL! 1
przezorny Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Przepiękne widoki, zreszta jak zwykle, 1
ZiutekMorderca Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Będe obserwował jak będzie szedł BigBang mam takie trzy na oucie, dochodzą już do mety Powodzenia , z fartem. I oby do 1
bart85 Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 zasiadam jak zwykle z fartem do mety 1
Scooby-Doo Opublikowano 16 Września 2016 Autor Opublikowano 16 Września 2016 @grucha13 - dobrze by było hehe @przezorny - narazie "bida" troszkę , ale powinno być lepiej za kilkanaście dni @ZiutekMorderca - Dzięki @bart85 - Dzięki , oby Pozdrawiam
Recommended Posts