Update!
Dzień 23.
Cztery dni temu po update'cie podlałem panienki wodą z bio growem 1,5ml/L i root juicem 4ml/L. Amnesia dostała 900ml a reszta po 300ml.
Amnesia fajnie ruszyła, myślę że będzie z nią wszystko git, jednak o resztę się trochę martwie. Czekam na drugą lampe, mam nadzieje, że przyjdzie przed świętami.
Zastanawiam się jednak nad tym, żeby sie skupić na tej AA, a resztę potraktować jako doświadczenie, żeby nie zabierać miejsca.
Wrzucam też tabelki z warunkami jakby kogoś interesowało 😀
Z tym nakładaniem wiekowym to pół biedy bo dalej konto zostaje. Z tego co wiem to jak ktoś też zgłasza film to oni też czasem nie zawieszają konta tylko nakładają ograniczenia wiekowe. Tam jest u nich istny matrix i możemy się tylko domyślać czym oni się kierują. Tego nie rozgryziesz.
Nie chodzi o zawieszanie i zgłaszanie kont chodzi o nakładanie przez YT ograniczeń wiekowych bo ten ich cały weryfikator IA jak widzi napis THC albo liścia to już wariuje.
Tak myślałem że pomyślałeś żeby to zrobić. Według mnie nie ma to kompletnie znaczenia. Bo zwróć uwagę że inni lokują w filmikach produkty, opakowania, loga firm itp. i nie są banowani. Kwestia zawieszania kont jest wyłącznie przez zgłaszania filmów przez innych użytkowników zwykle z konkurencji.
Recommended Posts