danieleqq Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Opublikowano 25 Lipca 2016 Siema wariaty! czemu nie moge dodawać zdjęć??
Pawlacz Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Bardzo ładne te Twoje AK. Zdrowe spore i krzaczaste tak jak lubię. Obserwuję temat bo lubię oglądać ładne automaty, powodzenia życzę! A co do zdjęć niestety nie wiem, wczoraj jak wstawiałem wszystko jeździło jak trzeba. Może ktoś z administracji coś wie. Edytowane 25 Lipca 2016 przez Pawlacz
Miś Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 10 godzin temu, danieleqq napisał: Siema wariaty! czemu nie moge dodawać zdjęć?? Bo dodajesz załączniki.Zdjęcia dodawaj do galerii:
pi3rdol3c Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 O 15.07.2016 o 10:42, danieleqq napisał: SIemanko ujarancy jak widac w tym roku pogoda nas nie za bardzo rozpieszcza a wręcz mozna powiedziec ze jest ch****o strasznie... ale itak postanowiłem cos tam pokazac i bede starał się wrzucać upy o ile przetrwaja tą fale cholernych deszczów. dokladnie to niewiem kiedy je kielkowalem ale cos na poczatku czerwca i juz kwitnna jakis piąty dzień Moze jakies rady?? Siema masz jakieś świeże fotki ,po jakim okresie będzie widać topy ,bo mam takie samo ścierwo a to tylko rośnie już jest 8 piętro i topów niema pozdro
Recommended Posts