Scooby-Doo Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Ładnie a nawet bardzo Zdrowe panny i niczego im narazie nie brakuje. Pozdrawiam 1
MrSmokeWeed Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Witam w kolejnym up O 8/23/2016 o 09:14, Scooby-Doo napisał: Ładnie a nawet bardzo Zdrowe panny i niczego im narazie nie brakuje. Pozdrawiam Dzięki, dzięki Scooby staram się Pozdrawiam #21 dzień Flo # Tak to wygląda w 21 dniu od przełączenia Do podlewania cały czas woda "Oaza". Wilgotność w dzień 40~45%+ / noc 55~60% Temperatura dzień 28~30*C / noc 21~24*C Dziś zamontowane 2 dodatkowe wiatraki bo zaczyna się robić gęsto więc myślę że nie zaszkodzi 2 chodzą przez cały czas z wyciągiem a kolejne startuja z lampą Dzięki zapraszam i pozdrawiam ! MSW 3
MrSmokeWeed Opublikowano 11 Września 2016 Autor Opublikowano 11 Września 2016 Witam w kolejnym upie Leci 5-ty tydzień, warunki w normie tj ; Wilgotność dzień 40~45%+ / noc 55~65% Temperatura dzień 26~28*C / noc 20~22*C Panny sporo piją i pitku dostają średnio co 3/4 dni od 1 do 1,5L ( Oazy ) Generalnie raczej wszystko w porządku poza tym że coś zaatakowało moje planty i wpierdala liście; Jakiś czas temu do boxa wleciała mi ćma i nie miałem czasu jej zgarnąć po kilku dniach była martwa na podłodze czy to możliwe że w tym czasie złożyła by jaja czy coś ? Na kilku plantach tak wyglądają liście raczej na dolnych partiach tyle co mogę to oczyszcze ale może jakiś oprysk ? A teraz kilka foteczek poza boxem ; 3x PP po toppingu a po prawej Special Kush 2xSQ zwykła i po toppingu Afghan Kush Special Northern Light I wszystko razem w boxie. Po prawej z tyczką Special Kush ma ok 160cm i z boxa już go nie ruszam Tak to wygląda w 5-tym tygodniu flo. Myślę że jest git. Dzięki pozdrawiam i zapraszam MSW 1
Miś Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Larwy najlepiej zbierać ręcznie i odpuścić oprysk insektycydami. 1
MrSmokeWeed Opublikowano 12 Września 2016 Autor Opublikowano 12 Września 2016 Od kilku dni też tak właśnie robię wyciągam po kolei z boxa biorę za łodygę i trzęse to większę od razu spadają problem jest z małymi bo są ledwo widoczne. Sporo już ich zebrałem więc mam nadzieje że zaraz będzie po problemie. Zebrałem jeszcze coś takiego bo zapomniałem dodać do upa ; Czy to może być od ćmy ? bo jak już pisałem raz wleciała i to dosyć spora a śpieszyłem się do roboty i ją zostawiłem.
MrSmokeWeed Opublikowano 25 Września 2016 Autor Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Witam ekipę po małej przerwie Jutro leci 8 tydzień więc myślę że jeszcze tydzień, max dwa i Dziś sprawdzałem trichomy i są przezroczyste na wszystkich pannach. Warunki w normie jak zawsze do podlewania Oaza 2 tygodnie temu dostały jeszcze trochę nawozów BT oprysk BBS i kilka panienek dostało Plagron Green Sensation boost. Problem z larwami ćmy rozwiązany - szczerze powiem że sporo tego kurestwa zebrałem ale czy wszyskie to cięzko stwierdzić przy 9 plantach jest co robić a czasu mało bo sporo pracy w terenie. Co tu dużo pisać uprawa powoli dobiega do końca zobaczcie sami jak wyglądają panny w 7 tygodniu flo ; Foty bez lampy ; i ze światełkiem ; Dzięki zapraszam i pozdrawiam MSW Edytowane 25 Września 2016 przez MrSmokeWeed 3
Scooby-Doo Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 Ładnie wyszły na prostą Fajne pałki i coraz bliżej Ale widać , że mają jeszcze sporo papu w liściach - więc mają z czego brać Pozdrawiam 1
SmakMaroca999 Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Piękne rośliny i piękny ich progres! Co do tych gąsienic to mi wygląda na śluzownicę różną dobrą metodą jest na to mydło potas owe. Jeszcze raz gratuluję pięknego ogrodu fan SQ! 1
MrSmokeWeed Opublikowano 27 Września 2016 Autor Opublikowano 27 Września 2016 O 9/26/2016 o 11:01, Scooby-Doo napisał: Ładnie wyszły na prostą Fajne pałki i coraz bliżej Ale widać , że mają jeszcze sporo papu w liściach - więc mają z czego brać Pozdrawiam Bez kitu zajebiście wyszły na prostą mają z czego brać i biorą sporo bo systematycznie średnio co 3/4 po 1,5L trzeba dać Pozdrawiam 30 minut temu, SmakMaroca999 napisał: Piękne rośliny i piękny ich progres! Co do tych gąsienic to mi wygląda na śluzownicę różną dobrą metodą jest na to mydło potas owe. Jeszcze raz gratuluję pięknego ogrodu fan SQ! Dzięki Smak'u Zapamiętam albo raczej już nigdy nie zostawie w boxie żadnego dziadostwa jak coś wleci ;D SQ muszę przyznać że zajebiste i tanie pestki więc chyba też zostane ich fanem 5 i 6 foto to właśnie SQ lub w boxie na środku gdzie jest tyczka a pani po toppingu z tyłu po lewej. Pozdrawiam
Recommended Posts