Plantator Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Wszystko cacy nawet te larwy i jajeczka tylko jak już mam coś pomóc to spreder max 3-5 mm równolegle do żarówki a to dlatego że światło i ciepło jest wtedy równomiernie rozprowadzane. Jak już pisałem piękny ogród piękne pały. W zdrowiu? do mety.
MrSmokeWeed Opublikowano 23 Października 2016 Autor Opublikowano 23 Października 2016 Witam ponownie szanowne mordeczki Ostatnie foty przed harvestem - i tak się troszkę przeciągnęło ale trichomy wolno szły. Na dzień dzisiejszy są bursztynowo mleczne w sumie na wszystkich plantach i w takim stadium idą pod kosę. Jedynie AKS i NL zostają do przewagi bursztynowych. Ponad 2 tygodnie temu pod kosę poszły 2 szczyty PP i kilka topów SQ i NL z których wyszło ponad 25g suchego palenia w mojej ocenie - zajebisty weed a będzie jeszcze lepszy. W boxie jak na dworze jesień na maxa w tygodniu będę musiał chyba zabrać z 2 może3 dni wolego żeby to wszystko ogarnąć Ok za dużo nie ma się co rozpisywać zapodam fotki jak to wygląda ogólnie jestem zadowolony z mojej pierwszej uprawy. Wnioski wyciągnięte zaraz lece z next projektem i mam nadzieje że będzie tak samo grubooo albo i grubiej. Poszło pod kosę bo się złamała A to z wycieczki O 10/20/2016 o 19:20, Plantator napisał: Wszystko cacy nawet te larwy i jajeczka tylko jak już mam coś pomóc to spreder max 3-5 mm równolegle do żarówki a to dlatego że światło i ciepło jest wtedy równomiernie rozprowadzane. Jak już pisałem piękny ogród piękne pały. W zdrowiu? do mety. Zapamiętam Pozdrawiam Dzięki zapraszam i pozdrawiam MSW
Scooby-Doo Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 Piękne pałki Będzie co robić w jesienne i zimowe wieczory Gratki i Smacznego
MrSmokeWeed Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 (edytowane) Czas na podsumowanie i zamknięcie tematu ! Start 24.06.16 koniec 24.10.16 co daje 4 miechy ( miałem co palić i nie śpieszyło mi się jakoś specialnie poza tym wyszło to na + ) Weg był długi i flo też szło by to zrobić szybciej gdybym nie dokładał 2 dziewczyn gdy dwie padły no ale chciałem 9 to miałem 9 jakoś tak się uparłem i dołożyłem nowe kiełki co znacząco wydłużyło cały projekt ale to nic padam wyniki i zapodam fotki Wyniki ; 3 x PP Topping 211g 2 x SQ Topping 67g / Normal 65g = 132 2 x SK 74g i 55g = 129 1 x AKS 71g 1 x NL 67g Co łącznie dało 610G i trzeba by doliczyć wcześniejsze kosy na testy itd.. to myślę że jakieś 635g+ by tego było jak bym nic nie ruszył. ( mokrego było coś w granicach 1,9kg+) Szczerze pisze że liczyłem na 30/40g z panny a tu najlepsze dały po ponad 70g Jak na mój first grow to stwierdzam że wyszło zajebiście Najbardziej mi przypasiły NL,SQ i SK fajnie owocowo pachną i w smaku też są bardzo przyjemne raczej słodkie. AKS smak hasz i zapierdalacz na maxa dobry żeby się skołkować na kanapie albo na sen. Power Plant jak na sati mocno klepie po berecie palenie samo w sobie bardzo delikatne, łagodne zajebisty ma smak ciężko opisać. Stwierdzam że po kiszonce dla tych co dużo nie palą będzie zabójcze i tak już jest ale będzie lepsze ogólnie byłem u ziomków zrobiłem bata to się chłopaki w 5-ciu taki poskładali że drugiego nie chcieli palić... właściwie z kim nie zapale to każdy pyta czy mogę załatwić bo na rejonie sam sziteks itd... ale przecież nic nie posiadam bo sam tylko trochę dostałem Morda się cieszy gdy można wbić w towarzystwo ze swoim materiałem i każdy chwali Ok to by było na tyle czas na foty i jeszcze chciałem podziękować @Miś bo dużo mi ziomek pomogłeś dzięki Ci buch z Tobą jak i wszystkim zainteresowanym którzy zaglądali i obserwowali moje poczynania w temacie gdyby nie wasza pomoc i cenne wskazówki pewnie tak grubo by nie było więc dzięki raz jeszcze wszystkim !!! BUCH Z WAMI MSW Dzięki pozdrawiam i zapraszam na moje kolejne projekty już niebawem MSW Edytowane 13 Listopada 2016 przez MrSmokeWeed 1
Miś Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Z takimi zapasami żadna zima nie straszna
Drwal Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Ładne zapasy Gratuluję i smacznego
grucha13 Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 na kozaku:) ślinka cieknie na sam widok:)
Recommended Posts