huehue002 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam! Nadeszła wiosna więc czas na growlog'a :> Na początek nasionko: Cytuj Cechy skuna świetnie są zachowane w tym kompaktowym automacie. Topy mają kwaśny, truskawkowo-ananasowy smak i intensywny skunowy zapach. Działanie jest bardzo mocne i euforyczne. Tyle producent lecimy dalej W czym będę trzymał pomidorki? BOX o wymiarach 40x40x90 do tego jeden wentylatorek komputerowy wyciągający i jeden mieszający. "Lampka" to niestety 70W ale jak się nie ma co się lubi to wiadomo... Donice okrągłe ~6L Podłoże biobizz light mix z mieszanką zwykłej uniwersalnej(wielu mnie skrytykuje za "zniszenie dobrej ziemi" ale miałem lepsze wyniki mieszając tą ziemie niż na czystym biobizz) do tego nawozy biobizz try pack indoor Obecne warunki w boxie temp 26/27°C a wilgotnościomierz gdzieś mi wcięło :/ jak znajdę do na pewno będę korzystać jak nie to kupić trzeba będzie... Na pożganie kilka zdjęć Ps. DZIEŃ PIERWSZY 3
Drwal Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Wszystko cacy tylko tego światełka by się więcej przydało..
zasobnik Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 czas kwitnienia 40-60 dni według producenta... Siedzę i paczę
Scooby-Doo Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 O może być ciekawie Będę zarkał Powodzenia i Pozdrawiam
huehue002 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 !DZIEŃ SIÓDMY! Od strony technicznej: - temperatura w dzień 24-28°C (zależy od pogody za oknem ) - w nocy 20-22°C - wilgotność w dzień 35-40%(wiem że mało ale zepsuł mi się nawilżacz...) - wilgotność w nocy 40-50% Ja nie dostrzegłem u siostrzyczek nic co by mogło niepokoić jeśli wam się uda proszę o komentarze ! ZDJĘCIA: @edit przepraszam za pomyłkę w pierwszym poście BOX MA WYMIARY 40X40X120
PanikaGoryla Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 No i elegancko jak bd przesadzal to pod same listki pozdro Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
Pasjonista Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Mała wilgotnosc niekorzystna dla malenstw. Możesz ręcznik namoczyc i w boxie rozwiesic, albo pranie zrób i rozwieś w pokoju gdzie stoi box.Poza tym ładnie idą. Pozdro
huehue002 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Mała wilgotnosc niekorzystna dla malenstw. Możesz ręcznik namoczyc i w boxie rozwiesic, albo pranie zrób i rozwieś w pokoju gdzie stoi box. Pozdro W boxie przy wlocie pasywnym jest zanurzony ręcznik w naczyniu prostokątnym także ciągle ta wilgotność jakoś daję radę
Pasjonista Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 A jak masz ten pasywny otwarty a laski będą miały ciemnie to do środka światło im czasem nie dochodzi? To bardzo wazne
PanikaGoryla Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 A jak masz ten pasywny otwarty a laski będą miały ciemnie to do środka światło im czasem nie dochodzi? To bardzo wazne Przy af to roznicy nie robi Mała wilgotnosc niekorzystna dla malenstw. Możesz ręcznik namoczyc i w boxie rozwiesic, albo pranie zrób i rozwieś w pokoju gdzie stoi box.Poza tym ładnie idą. PozdroBez przesady u mnie zadko na wegu jest 30% i jakos idzie Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts