Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Do takiego łamania dobrze jak zastosujesz kije bambusowe by powiązać do nich łamany szczyt żeby w późniejszej ważne kwitnienia ciężar kwiatów nie złamał jej całkowicie.ph podnieść możesz do 6,5 a EC jeśli rośliny dobrze tolerują żarcie to może być n tym poziomie, no i ładny busz.Pozdrawiam.

Opublikowano

Panowie, jedna panienka jakoś suszy górne rączki - końcówki schną i stają się brązowe.Dolne partie jakby były wporządku. Palę je?Ona akurat jest centralnie na środku boxu ale tez jest najniższą z panien więc odległość od lampy jest minimum 30/40 cm. Czy to przenawożenie ? bo raczej papu dostały wystarczająco więc niedobór wody odpada? 

large.20160701_150453.jpglarge.20160701_150340.jpglarge.20160701_150330.jpglarge.20160701_150322.jpg

Opublikowano

dzięki Smaku.  Jutro lub pojutrze podleje ja sama woda i sprawdzę EC.  temperature udało mi się zbić o dwa stopnie i waha się między 28-30.a jeszcze uda mi się zbić bo jestem na etapie zmiany naświetlania i niebawem dzień panienki będą miały  w nocy więc siłą rzeczy temp.  spadnie

• Upvote 1
Opublikowano
O 1.07.2016 o 18:45, SmakMaroca999 napisał:

Myślę że to od temperatury, jednak na wszelki wypadek przlalbym czysta woda i sprawdził EC wypływające dołem na podstawek, często tak wyglądają liście po przenawozeniu PK. 

przelałem czysta woda i chyba przenawozilem je troszkę.  po sprawdzeniu EC na podstawce wynosiło więcej jak 3.6? :(  tzn to jest max na moim mierniku  a może było i więcej.  dodam że na innej roślinne która wygląda na zdrowa podana z nawozami też ponad 3.6 hmmm następne podlanie zrobię im flush.  

Opublikowano
4 godziny temu, yo'man napisał:

widze ze rosnie zagajnik :D
ile ich tam upchales docelowo ?

miało być 7, ale ze kielkowalem 8 na zapas i wszystkie wykielkowaly to już tak zostało.  Następna uprawę będę robił tylko 5 panien 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+