PanikaGoryla Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Opublikowano 18 Lutego 2016 Była mała wpadka planty zostały zniszczone przepraszam za niedokończenie GJ dla zainteresowanych na pw prosze przeniesc w odpowiednie miejsce
Scooby-Doo Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Szkoda....napisz coś więcej. Tak dla ludu
PanikaGoryla Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Opublikowano 22 Lutego 2016 A więc tak fotki suszu które odratowałem po spotkaniu Kokosów nie ma ale było miło Wnioski: nie zalowac na ziemie Nie sadzic odrazu w docelowej 1
Scooby-Doo Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 A co miałeś wizytację ? Z docelowymi od początku w szczególności przy AF to najlepsze rozwiązanie Ja tylko w docelówkach lecę od dnia 1go więc to nie ma nic do rzeczy Co do reszty to 100% racji 3m się i Pozdrawiam 1
PanikaGoryla Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Opublikowano 22 Lutego 2016 A co miałeś wizytację ? Z docelowymi od początku w szczególności przy AF to najlepsze rozwiązanie Ja tylko w docelówkach lecę od dnia 1go więc to nie ma nic do rzeczy Co do reszty to 100% racji 3m się i Pozdrawiam dzieki za dobre slowo 1
Plantator Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Panika mam nadzieje że jakoś ogarnąłeś temat z niebieską zarazą. Co się dzieje po zmianie rządu to forum jest prześladowane to jakś prowokacja ze strony władz. Trzym sie? 1
PanikaGoryla Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Opublikowano 23 Lutego 2016 Panika mam nadzieje że jakoś ogarnąłeś temat z niebieską zarazą. Co się dzieje po zmianie rządu to forum jest prześladowane to jakś prowokacja ze strony władz. Trzym sie Dzieki Plantator wsumie chyba nie jest az tak zle wszystko lajtowo byly psy nie w tej sprawie i planty przez okno wy******m wiec lux haha
bart85 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Hahahahaha niezla akcja dobrze, ze udalo sie cos odratowac
Recommended Posts