Big Lebowski Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Politycy PO i PiS zdecydowanie sprzeciwiają się propozycji SLD, aby marihuana była wprowadzona na listę leków. Marihuana nie jest lekiem, jest substancją, która odurza i ogromnie uzależnia, nie zabija od razu, ale z czasem powoduje, że człowiek staje się chory - argumentuje PO.Bolesław Piecha (PiS) ocenia: - Stosowanie nie tylko marihuany, ale i morfiny jest możliwe. Ale to odbywa się pod kontrolą lekarza i jest sprzedawane w aptekach. Nie za bardzo wyobrażam sobie wskazania do tego, by kogoś leczyć marihuaną. To poroniony pomysł i wchodzenie przepisów antynarkotykowych w procedury świadczeń opieki zdrowotnej. To nie ma ze sobą nic wspólnego. http://www.rynekaptek.pl/prawo/marihuana-na-liscie-refundacyjnej-po-i-pis-przeciwne,11453.html A ja powiem tak, takich IDIOTÓW jakich mamy w sejmie to przechodzi wszelkie pojęcia - nic nie wiedząc, nie znając się ... mają najwięcej do powiedzenia - hipokryci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miś Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 "Co to jest demokracja: rządy ludzi, którzy nie znają się na niczym i decydują o wszystkim." Link to comment Share on other sites More sharing options...
darygo Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Ja chromole jak można wypowiadać się na jakiś temat prezentując skrajną niewiedzą w temacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
UndeRtakeR Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 Hehehehehe, Tego można było się spodziewać , po w/w pośle czy kim on tam jest z PISu . Regularny alkoholik wypowiadający się na temat medycznych aspektów MJ. Szkoda tylko ,że nie podano nazwiska z PO , które to również nie grzeszyło elokwencją. ku**a jaki ja jestem uczulony na ignorancję prostaków :gun: :gun: , którzy myślą ,że jak już są o jeden stołek wyżej od Ciebie to są alfą i omegą. :peace: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.