SmakMaroca999 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Żydek 85 ladnie idzie ale tam jeszcze ze dwa albo trzy tygodnie kwitnienia roslina nawet nie zaczela wyciagac azotu z lisci i masa bialych pistli ale twoj cyrk i twoje malpy Pierw flusz ,podeschniecie kilka dni np.10 na wodzie i kosa zrob tak a zobaczysz ze nie bedziesz zalowal.Pozdro! 1
Scooby-Doo Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Piknie Panie Wilgotność jest aż nadto duża jak na to stadium flo Piękny LEDowy kolorek jak ja to lubię I tak jak napisał Smaku , jeszcze z dwa tyg. i będzie dobrze Powodzenia do finiszu 1
UndeRtakeR Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2016 @Smaku i Scooby Właśnie na waszej opinii mnie zależało najbardziej (nie urażając innych użytkowników) Dzięki Panowie. Rady już zapisane w mózgownicy Jak Panny wleciały pod Leda to właśnie wyskoczyło tyle nowych pistilli,że zdębiałem , bo spodziewałem się ,że zaraz finisz a tu du*a. Dziewczyny jeszcze mają ochotę rosnąć, w No name'ie np, przyrost głównego szczyta to aż 3 cm w 4 dni!!! 1
UndeRtakeR Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Opublikowano 11 Marca 2016 Zakończenie pierwszego podejścia Witam Wszystkich serdecznie i zapraszam na reelkę z zakończenia GL. Diesel okazał się bardzo łaskawy i pomimo tego ,że często skubałem sample to obrodził ładnie 67gr suchego po 10dniach suszenia bo zaraz wszystko w komin poszło, natomiast No Name okazał się w smaku i działaniu ,że jest to White Widow. Oba planty były meeega smaczne z pięknym działaniem z przewagą dla WW . Zrobiłem także po troszku masełka i powiem szczerze,że następne masło będzie tylko z medycznej odmiany bo te które zrobiłem urywało nogi na co najmniej trzy godziny. Chciałbym podziękować tym którzy mnie wspierali radami i słowem a przede wszystkim: Smaku Scooby Ambasaorka Miś PanikaGoryla Reszty której nie wymieniłem przepraszam ale Wam także dziękuję. Główny topek z diesla po suszeniu THE END 1
PanikaGoryla Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Sliczne topy Ci wyszly smacznego 1
Recommended Posts