Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Siema! Mam pewno pytanie ponieważ od długiego czasu przymierzam się do postawienia nie dużego Growboxu w mieszkaniu. Wymiary jakie mnie interesują to 60x60x+/-150 tak żeby wcisnąć 4 automaty bądź jedną pełnosezonówkę i znalazłem w sumie jakieś modele w sieci tylko mam pewien dylemat ponieważ nie wiem jeszcze gdzie go ulokować czy w mieszkaniu czy w piwnicy. I takie pytanie w piwnicy wiadomo zimą pizga także mam kilka stopni w pomieszczeniu może kilkanaście to maks. I tak się zastanawiam co będzie lepsze zrobić boxa z płyt bądź jakiejś szafki, czy taki kupny? Czy w ogóle kupny growbox może stać w takich warunkach? Wydaje mi się, że w szafce z drewna będzie łatwiej utrzymać temperaturę chociaż jeszcze nigdy nie hodowałem w boxie także nie wiem czego się spodziewać... Dodam że lampę jaką planuję do niego to HPS 150W i box ma funkcjonować przez cały rok. Pozdro!

Opublikowano

Czy kupny, czy robiony, to cyrkulacja i tak  musi być, wiatraki wej/wyj, więc i tu i tu będzie tak samo z utrzymaniem temp. Kupny może być z lepszego materiału i może lepiej odbijać, a swój szczelniejszy, bo to nie będzie oczywiście materiał.

Osobiście polecam w domu gdzie ulokować w temperaturze pokojej, nie będziesz się amrtwił o temperaturę, o wiele wiele mniej problemów.

A box jak masz pieniądz to kup, lepiej zorganizowany będzie :)

Opublikowano

No wlasnie sie tak nakręcam na zakup. W sumie od jakiegoś czasu po woli kompletuje już co nie co bo na początku chciałem w szafce zrobić, ale nie mogłem nic na interesujący mnie wymiar znaleźć. A co byście polecili wlasnie z boksów? Jakiejś konkretnie firmy wypatrywać czy nie ma to znaczenia? Coś takiego do 400zl bym potrzebował 60x60

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+