Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

DarkRoom -chce wystartować

Recommended Posts

Opublikowano

Witam koledzy.

Po wielu latach przygody z MJ chciałbym w miare profesjonalnie "stworzyć" coś swojego.

Dosyć poczytałem i zdecydowałem że wolę kupić niż budować growboxa (brak talentu i fachowej wiedzy)

Wybrałem coś takiego: 

Kompletny zestaw dr 60x60x170cm 

Jest tyle informacji że zgłupiałem i chciałbym prosić Was o opinię na temat tego wyboru. Jako grower jestem amatorem i nie chce automatów.

Każda informacja która mi może pomóc jest bezcenna.

Ile roślin się zmieści w takim boxie. ile mogę uzbierać plonów jako początkujący, na co zwrócić szczególną uwagę, o czym nie zapomnieć? jakieś propozycję dot. nasion na początek ?Myślałem o SKunk. I wiele innych pytań które uleciały mi w tej chwili z głowy :)W ogóle tyle się naczytałem że mam już mętlik w głowie.

Nie piszcie mi o sadzonkach tylko wszystkie info o uprawie w growboxie !!

Dzięki za pomoc !!

Opublikowano

Wiedzialem ze na forach zwykle skopiowanie linku musi nie zadzialac wiec wklejam link ale ze spacjami :P

Kompletny zestaw dr 60x60x170cm

Moze teraz pyknie. Dzieki za szybka reakcje

Opublikowano

Producenci podaja ze tak z m2 to z reguly okolo 400 g ale zakladam ze to max maxow. Ten box to wlasnie 0,36m2 troche malo ale zeby kupic porzadny wiekszy to na prawde ceny hardcore. Nie wspomne o ledach. Nie ukrywam ze liczylem ze wlasnie tak 4 doniczki wejda :) no i ta zarowka mi sie podoba ze ma na faze veg i flo

A sam wybor boxa ? Chyba lipy nie wybralem ? Mam juz kase teraz tylko kupic...

Opublikowano

Box to box. Biały, srebrny, jeden ch... 

2m? Pewnie że potrafią tyle rosnąć. Nawet 3. Ale raczej outdoor. I zależy od odmiany, od warunów. Potrafią nawet ponad kilo dać z jednego krzaka :D   A w boxie żadko kiedy takie wysoki rosną. 

Sory. Pomyliło mi się. Myślałem że chodzi o 2m wysokości :) A to m kwadrat :) 

Opublikowano

M2 = metr kwadratowy :) wybor boxa moalem na mysli caly zrstaw czy dobrze wypada. Zaaadniczo jesli chodzi o boz to chyba nie taki tam malo wazny temat bo czytalem juz o placzacyxh co na samym

Tylko boxie oszczedzili. Niby homebox najlepszy

Opublikowano

Wsadź 3 rośliny na poczatek. Doniczki kwadratow 25x25cm, do tego nawilżacz i lecisz. Nasiona możesz sobie wybrać po sztuce. Jedno np. 100% satiwa, drugie 100% indica, a trzecie jakieś pomieszane. Światło 18/6, potem 12/12. I  tyle. Kup jakieś fajne nawozy jeszcze. Plagron lub biobizz na przykład. Mają takie zestawiki po 3 czy 4 buteleczki. Jest tam na weg, flo, akcelerator flo, jakieś witaminki. Warto kupić ukorzeniacz. 

Opublikowano

Szczerze myslalem najbardziej o przewadze indica aczkolwiek z jedna sative rzeczywiscie mozna sprobowac :). Faktycznie ukorzeniacz powinien sprawic ze w konsekwencji roslina urosnie wieksza :)

Co z tym nawilzaczem. Nie posiadam czyli dodatkowe koszty. Jest duza przepasc pomiedzy uprawa bez i z ?

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+