Rawkacanna Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Cześć ostatnio się zastanawiałem, czy folie srebrne oferowane przez producentów na zimę do zakładania w aucie na szybę nadałyby się jako zastępstwo za mylar itp? ta folia jest dość pomięta, nie będzie to przeszkadzało w odbijaniu światła? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Wychodzi drożej i gorzej więc się nie opłaca. Te folie dodatkowo są często ocieplone tak aby w zimę szyby nie zamarzały, co może podnosić temperaturę w boxsie. Zdecydowanie mylar lepszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sich Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Taka mata w sklepie zwykła np. za grzejnik żeby odbijała ciepło jest tańsza i wiecej jej jest około 15zł za 5m a to to samo chyba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawkacanna Posted November 4, 2015 Author Share Posted November 4, 2015 Amba Box mam wymalowany na biało, ale.. właśnie o to chodzi, żeby mi podnosiło temperature, bo mam box 60x60x150 i mam na poddaszu, gdzie nie jest ocieplone, więc jest temp porównywalna do tej na zewnątrz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.