Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

nie mam zadnego miernika niestety. za mokro chybao nie ma bo dostaje tylko raz w tygodniu od 1,5 do 2 litrów wody na 12 litrowa donice, ale moze warto potrzymac ja chwile dłuzej na suszy... zobaczymy jak dalej bedzie sie sytuacja rozwijala.

Opublikowano

siemka, twojej panience brakuje azotu bo jest strasznie jasna, i potasu,fosforu lub magnezu bo starsze liście robią się suche i opadają itp. ogólnie brak im  nawozu na kwitnienie, jak szybko nie zadziałasz to będzie mały plon.

• Upvote 1
Opublikowano

Roslinka ma okolo 35-36cm, ale chyba przystopowala swoj wzrost z czego nie jestem pocieszony bo jeszcze o jakies 12-15cm moglaby smignac w gore. Czy jeszcze podrosnie?
Dzien 42 / 21 od przelaczenia / 8 dzien od pierwszych preflowerow

fota aktualizowana i jest z dzisiaj. wiec do powyzszego opisu dni nalezy zrobic +1

unnamed

post-41971-1446890349,756_thumb.jpg

• Upvote 1
Opublikowano

@bart85 - co Ty ? Chłopie ;) loozik. U mnie też nie zawsze ktoś napisze :) Nie ma co się przejmować. 

Tak ogólnie jest całkiem fajnie , tylko coś nie tak z dolnymi wiatrakiami.....mierzyłeś EC ?

Opublikowano

Te dolne juz sa od dlugiego czasu nie halo ale nic dalej sie bie dzieje zlego. Raczej martwi mnie to ze jest mega mala. Juz moje supep skunsli w automacie byly wieksze przy doniczkach 5,7 litra. Moze nawozy juz sa stare? Nie wiem sam czemu sie zatrzymala na tej wysokosci....

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+