-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
No to 2-4 rośliny. Automaty bez treningu lub feminizowane z obciętym szczytem. Doniczki duże, to automaty mogą się rozrosnąć mocno i będzie cholernie ciasno. Lepiej byłoby 2 wsadzić. Wtedy będą miały dużo miejsca. Ja mam teraz jednego w boxie 0,5x0,8. Wysokości mam max 105cm. Teraz automat ma 70cm około więc zostało mi około 30cm. W ten box wsadzam max 2 rośliny teraz. Kiedyś ładowałem więcej, ale było za ciasno. Ty jak dasz 2 auto to będzie w sam raz. Będą miały sporo miejsca. Albo 4 feminizowane i ciachnij szczyty i nałóż siatkę. Wtedy będziesz miał ładny las topów. -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Popatrzę je w wolnej chwili, dzięki 😊 -
Przez Mlody221293 · Opublikowano
@Rysiu 70x70x160 doniczki 12 l materiałowe , lampa 150 w Spider farmer g1500 -
Przez Rysiu · Opublikowano
U mnie też kiedyś dotykały lampy już i musiałem je na boki dawać i nic im nie było. W sumie to same bardziej od ciężaru się wyginały. Ale gdyby były w pionie to by dotykały lampy. To co piszą na stronie to piszą. A co jest w rzeczywistości to inna bajka. Jakiego ty masz w ogóle boxa, jaką lampę i jakie doniczki? -
Przez Mlody221293 · Opublikowano
Chodzi mi ogólnie oto że następnym razem chce posadzić gelato LSD auto i tam pisze na stronce że w indor rośnie do max 110 cm , i jak by taka była to z doniczką będzie już ok 135cm plus odstęp 30 to już mi braknie namiotu 😂 zrobię chyba delikatnie lst ale dam im odpocząć teraz 3 dni po docięciu
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts