-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez EndriuBp · Opublikowano
UPDATE: OPERACJA "LUNG ROOM" | 2 NAMIOTY W 1 | SURVIVAL I RATUNEK 💧 TREŚĆ: Siemanko Załoga! 👋 Krótka, ale treściwa aktualizacja, bo działo się sporo. Zrobiliśmy małą rewolucję w setupie i mieliśmy chwilę grozy, ale sytuacja opanowana. Lecimy z konkretami. 🏗️ PRZEMEBLOWANIE (Lung Room): Połączyliśmy siły. Namioty zostały przestawione do jednego pomieszczenia ("Lung Room"), żeby łatwiej zarządzać klimatem. Światło: Wszystkie lampy przestawione na cykl 18/6. Moc: Wisi tam teraz łącznie ok. 330W potencjału. Główna lampa (nadal 200W) skręcona na 50%, mniejsze panele (Fecida/SPlant) lecą na 100%. Cyrkulacja: Walczymy z martwymi strefami. Planuję modyfikację wylotu, żeby dociągnąć świeże powietrze do "piątego elementu" w rogu. 💧 RAPORT PODLEWANIA (Nadrabiamy zaległości): Trochę przeschły, bo w nowym ustawieniu (większa wentylacja) piły szybciej niż zakładałem. PONIEDZIAŁEK (02.12.2025): Dostały po 500 ml na głowę. Menu: Woda + BioBizz Root-Juice & Bio-Heaven. SOBOTA (06.12.2025) – AKCJA RATUNKOWA: Po 4 dniach suszy i stresie związanym z przeprowadzką, panny mocno oklapły (zwiędły). Reakcja: Szybki wjazd z wodą. Poszło solidne 600 ml na doniczkę. Efekt: Po nocy wstały na baczność. Turgor wrócił, liście celują w górę. Żyją! 📊 STATUS OBECNY: Klimat: ~21°C / 73% RH (tył namiotu), przód nieco suchszy (57%). Będę to wyrównywał mieszakami. Kondycja: Poza chwilowym fochem z braku wody, idą zdrowo. Zaczynają budować kolejne piętra. Poniżej wrzucam fotorelację z ostatnich kilku dni – od "smutnych" do "wesołych". 👇 Pzdr, Endriu & Asystentka 👩🔬 Gemini 1-0 GPT 🤣 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Przepiękny widok 🤩 👌 -
Przez kolober · Opublikowano
Elo420👊 No i mamy początek piątego tygodnia flo, panie radzą sobie jak na razie całkiem dobrze 💪🔥 I zostało im około 3 tygodni Turbo puchnięcia i dwa tygodnie dojrzewania. I wczoraj zacząłem wycinać bannerom topy które nie wyrosły nad czape i dzisiaj skręciłem gibona 🤤 ja p.......e godzinę byłem odłączony 😅😉. I teraz tak sobie leżałem i wpadłem na pomysł sesji zdjęciowej moich księżniczek 😉 😁 💪 VID_20251206_204327.mp4 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Już patrzę i zamawiam 😁👌💪
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.2 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-