Kuracjusz Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Witam Roslinki : 4x Critical Kush od Barney'a Podłoże : Kokos + 30 % perlit Doniczki : 10L Nawozy : Biotabs + BoomBoom Box : szer. 60cm, głębokość 45cm , wysokość 150 cm Oświetlenie : weg MH 250W , flo HPS 250W Proszę o radę kiedy przełączyć na flo? Sa to moje pierwsze sezonówki. Odliczając wysokośc doniczek i odległość od lampy(cooltube) mam 1 metr cześci użytkowej. Dziś mija 17 dni od wyjścia z ziemi, w 12 dniu życia straciły stożki wzrostu. Od 3 dni poprawiam LST. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 A gdzie growlog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuracjusz Posted September 8, 2015 Author Share Posted September 8, 2015 Przy następnym projekcie już na pewno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Można już przełączyć. I trzymam Cię za słowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bio Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Dawaj juz na flo bo Ci miejsca zabraknie Mialem ta odmiane 2 razy tez na biotabsach i przy 14 dniowym wegu rozly od 80-150cm. Zobaczymy jak pojdzie pod 250w Powodzenia i wrzucaj foty co jakis czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuracjusz Posted September 8, 2015 Author Share Posted September 8, 2015 Dzięki wielkie za odpowiedzi. Właśnie ustawiłem 12/12 na timerze:) Dwa pytanka: 1. Jak długo trwała indukcja? 2. Jak wygląda sytucja ze zmiana MH na HPS? Ja zmieniłem już dziś ale nie wiem czy to dobry pomysł i lepiej zostawić MH do pierwszych oznak kwitnienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazania Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 lece z tą samą odmianą. jedna mi zmutowała, ciekawe co z niej wyjdzie. moje sa o trzy dni młodsze, a szczyty kosze dzisiaj, wczoraj dostaly boom boom. za kilka dni jak się odstresują i rusza wlaczam na flo. wysokości tez mam optymalnie do 80-100cm. szkoda, ze nie prowadzisz growloga bo zawsze jest jakies odniesienie. pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrowLike! Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 ja przełączam po 2 tygodniach i potrafią przybrać wielkość rządu 1,5 m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.