maq0000 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Witam serdecznie!sorka ale zbyt ładna pogoda by zamulać w mieście wszystko idzie dobrze oprócz panujących temperatur słońca eh. Jedna pestka bubble bomb uschło R.I.P. w niby doniczkach jest dodana mikoryza z odrobiną starteksu. temp. granica 27-32C upały dzień. wilg. 50-55%D. 60-65%N zdjęcia panienek z 7 dnia. pestki bubble wrzuciłem odrazu w wilgotny wacik żeby sprawdzić żywotność, zero problemu zapraszam na seans dzień 7 weg.
maq0000 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Elo Elo, na szczęście upały mijają panienki dostały wczoraj pierwszy oprysk na stres z witamin(przyda się na jeszcze upalny weekend) zapomniałem wspomnieć Bubble Bomby poszły 2 dni później w wacik jutro postaram się wrzucić mały upik Pozdrawiam i mile widziany zawsze komentarz
Evilumsek Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Oklej te przezroczyste butelki czekam na upa
maq0000 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Wiem o tym brak taśmy papierowej
maq0000 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Witam Po małej przerwie, dopiero znalazłem czas na wrzucenie świeżych fotek wszystko by było ok gdyby się nawilżacz nie ro*jebał chodź trochę sam też zrobiłem błąd bo podlewałem zbakany panienki i przelałem trochę chemdoga. delikatnie naprawiłem błąd wymieniając glebę na sucho-wilgotną( za 2 dni dojdzie do siebie może) ale i tak suchar z niego reszta ok. za 2 dni przesadzę te z plastików do docelowych. WW i chemdog mają 13 dzień weg. a BB i AK 47 mają 11 dni weg. WW Chemdog Ak Bubble bomb Temp w ten weekend w dzień to 29-30Cwilgoć 43-48% w dzień, jakoś daję radę Co do WW mam specjalne plany jak łodyga u spodu osiągnie ok. 1cm grubości pozdo
Scooby-Doo Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 No i git Czas na docelowe już nadszedł Powodzenia
maq0000 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Witam serdecznie Dzień 17 weg.4 panienki zostały przesadzone dwa dni temu, reszta dziś. Niestety żarówa CFL słabo pokrywała światłem wszystkie roślinki a LED niestety słabo się sprawdza na weg. Więc zamontowałem HPS Dual żeby Panienki nabrały mocy. Nawilżacz ocalony wiatraczek się zapchał kamieniem Być może za niedługo zmontuję drugiego małego boksa (60x60x150) na sam okres weg. i suszenie Planuję zmniejszyć wyczekiwanie o jeden miesiąc Chemdog powoli dochodzi do siebie, listki rosną ale łodyga dalej chuda więc korzenie nieźle podtopiłem na weg. potrzymam wszystkie tak do 34 dni ( długi weg. to także udany plon a i chemdog nie będzie karyplem WW ( najładniejsza bo centralnie pod lampą była ) Chemdog AK 47 Bubble Bomb Panienki mokre po oprysku Alga grow ok. 1 ml na 500ml wody. temp. w dzień 27-29C Dzień Wilgotność teraz w normie 50-55% dzień/ 60-65% noc. zobaczymy jak będzie z temp. w zapowiadane następne upalne dni ;/ Pozdrawiam i zapraszam do komentowania itp. itd.
maq0000 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Witam szanownych growerów wszystko idzie dobrze, upojony wodą Chemdog odżywa, będą z niego ludzie a raczej koty Mam do was pytanie panowie, nie jestem ekspertem w automatach ( pierwsza uprawa była auto), więc chciałbym zapytać, jakie światło jest optymalne na kwitnienie, ile godzin? korci mnie następny grow wrzucić parę automatów kwiaty rosną podczas nocy, ale jak to wygląda przy automatach ?
Recommended Posts