No nie wiem ile w tym momencie to wróżenie z fusów tak każda blokada każde opóźnienie finalnie ma wpływ na plon tym bardziej u automatów. Ale też nie jest powiedziane że stracisz dużo ale wiem że mechanik powinien dostać w pysk za te numery🤬 ale też zobacz czy on nie napisał ci żeby zacząć podawać to od czwartego tygodnia ale fazy flo. Bo to jeszcze w miarę miało by jakiś sens dlatego że właśnie wtedy zaczyna się zwiększać zapotrzebowanie na fosfor i potas. Ale szczerze z tego co ja wiem to można jakoś je mieszać ale musisz być świadom jak to działa i żeby dobrać odpowiednie dawki. A do tego ja z zasady wiem żeby nie mieszać organiki z mineralnymi bo robi się właśnie bomba nawozowa i pali rośliny. A poza tym możliwe że będzie szkodzić microorganizmą a nie przepalone nawozy zmienia się w dole Mineralne i do tego rozwala ci pH w glebie i po blokuje system korzeniowy i wtedy sobie narobisz lipy. Zostań tylko przy tym Biobizz ewentualnie możesz dodać booster ale do organicznych organiczny😅😉 i na twoim miejscu pojedź na samym biobizz i najpierw naucz się uprawy a później będziesz kombinował jak już wszystko zrozumiesz
No dokładnie dlatego na razie co° odpuszczam😅😉 i skupiam się na innych rzeczach i teraz próbuje organiki i teraz zaczepem się interesować tym living soil też fajna faza
Dobra ibe kosić bubblegum 😉 dzisiaj nadszedł jej czas na ks😅
Oj ciezko jest to skalibrować nawet mając podajnik co2. Jestem zdania ze nie jest to warte. Tzn. Warte jest bo masz ziolo top of the top ale ciezko jest to osiągnąć
Recommended Posts