dzejson p Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 WITAM WSZYSTKICH CHCIAŁBYM ,ABY WSZYSCY CO CHCĄ PODZIELILI SIĘ Z NAMI SWOIMI SPOSOBAMI NA UZYSKANIE NAJLEPSZEGO SMAKU/ZAPACHU NASZEGO SUSZU Z UPRAWY OUTDOOR. ABY BYŁO JASNO TO PROSZĘ TEŻ DODAĆ INFORMACJĘ, CZY SĄ TO ROŚLINY AUTOMATYCZNIE KWITNĄCE CZY SEZONOWE JAK WIADOMO KAŻDE Z NICH MAJĄ INNĄ KONSYSTENCJĘ. Peace :harvest: Odnośnik do komentarza Share on other sites Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ehTcNG3DKhE Odnośnik do komentarza Share on other sites Więcej opcji udostępniania...
dzejson p Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Dzięki Bio, ale bardziej chodziło mi o efekt końcowy. Czyli jak /gdzie i w jakich warunkach wysuszyć aby utrzymywał się intensywny zapach/smak i aromat naszego palonka Odnośnik do komentarza Share on other sites Więcej opcji udostępniania...
erton Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Najlepiej w optymalnych nie za ciepło, przewiewnie i ciemno, potem curring i będzie elegancko, ja tak zawsze robię i nie słyszałem jeszcze słów krytyki na temat tematu Odnośnik do komentarza Share on other sites Więcej opcji udostępniania...
Recommended Posts