dzejson p Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 WITAM WSZYSTKICH CHCIAŁBYM ,ABY WSZYSCY CO CHCĄ PODZIELILI SIĘ Z NAMI SWOIMI SPOSOBAMI NA UZYSKANIE NAJLEPSZEGO SMAKU/ZAPACHU NASZEGO SUSZU Z UPRAWY OUTDOOR. ABY BYŁO JASNO TO PROSZĘ TEŻ DODAĆ INFORMACJĘ, CZY SĄ TO ROŚLINY AUTOMATYCZNIE KWITNĄCE CZY SEZONOWE JAK WIADOMO KAŻDE Z NICH MAJĄ INNĄ KONSYSTENCJĘ. Peace :harvest: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bio Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ehTcNG3DKhE Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzejson p Posted July 14, 2015 Author Share Posted July 14, 2015 Dzięki Bio, ale bardziej chodziło mi o efekt końcowy. Czyli jak /gdzie i w jakich warunkach wysuszyć aby utrzymywał się intensywny zapach/smak i aromat naszego palonka Link to comment Share on other sites More sharing options...
erton Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Najlepiej w optymalnych nie za ciepło, przewiewnie i ciemno, potem curring i będzie elegancko, ja tak zawsze robię i nie słyszałem jeszcze słów krytyki na temat tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.