Gość Bio Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Emes84 wydaje mi się że ten klon bedzie szybciej glotowy Bedziesz miał troche smakołyków ale czuje lekki niedosyt! W tych pustych przestrzeniach powinny być tłuste topy ps. Patent z ksiażkami też stosowałem nie raz ale uważaj żeby nie zalać. Pozdro 1
emes Opublikowano 27 Września 2015 Autor Opublikowano 27 Września 2015 oby oby - im szybciej tym lepiej, a on juz i tak zaczal kwitnac na wegu Bio kolego uwierz mi, ze chcialbym zeby to wygladalo tak jak u Ciebie chociaz w 50% pamietaj jednak, ze to moj drugi gl i ja wciaz sie ucze wysokosc klonow jest przerazajaco polsmieszna ... niestety wciaz popelniam szkolne bledy ale tez wyciagam wnioski z uprawy na uprawe bedzie lepiej Milej niedzieli 1
Scooby-Doo Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 @emes84 - jak na drugi grow to i tak jest Daj im jeszcze czas a spoochną 1
Gość Bio Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Najważniejsza jest doswiadczenie jakie sie zdobywa z uprawy na uprawe! Tez w swojej karierze popełniałem błedy to mniejsze to wieksze. Czasami zawodziła genetyka jak np. Money maker (orginal master kush) od strain hunters gdzie mialem 40 roslin w doniczkach 7,5l na nawozach advance nutriens i jak dobrze pamietam metodą scrog i dziewczyny dały 555gr wyszlo srednio 14 gram z krzaka co bylo dla mnie wielką porażką i długo mi to spokoju nie dawało Materiał był kozacki duzo osob sie niem zachwycało ale wagowo miało byc 2 razy tyle Kto nie popełnia błędów ten sie nie uczy! Spróbuj sobie następnyego growa w kokosie(mozesz dodac z 30% ziemi i oczywiście perlit albo granulat ceramiczny) na Biotabsach z bat guano + boom boom on tez duzo daje roslinom. ps. Nie za dużo liści im poobrywałes? bo niektóre to straszne golasy. Pozdro
emes Opublikowano 27 Września 2015 Autor Opublikowano 27 Września 2015 Pierwsza z lewej i z prawej tylko ogolone doszczetnie ze wzgledu na przedziorki no i na fakt, ze ten smc strasznie popalil im liscie kokos to chyba jeszcze dla mne za wysoka poprzeczka ... ale zapamietalem co pisales o swoim jamajskim ziomku - bede chcial sprobowac plagronu bat mix + 30% perlitu no i chyba sie porwe na jedna odmiane, beda airpoty i mam nadzieje na siatke marzy mi sie lasek kutaskow
Gość Bio Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Hahahaha bez takich tekstów Ja w tym growlogu ze smakami Smaka uzyłem jakieś mieszanki Bat special (nie bylo plargonu) ale wydaje mi sie ze sadzonki były za małe na takie podłoże bo było napisane że nie nadaje sie dla małych roslin i moze dlatego tak powoli rosly na początku. Wiec zapamietaj moja rade i do takich nawożonych mieszanek najlepiej przygotowac sobie sadzonki w 0,5l kubkach. spokojnie moga rosnac w takich 2 tygi wtedy korzenie ladnie sie rozrosną i nie ma stersu że cos sie stanie z korzonkami po przesadzeniu do takiego podłoża.
emes Opublikowano 27 Września 2015 Autor Opublikowano 27 Września 2015 Dzis testujemy nowy produkt: Wszystkie panie dostaly full papu Bio chyba sie nie myliles i za tydzien klony pojda pod noz Satelita Sweet Tooth x Flo Spieszno mi trochu bo nie ma co palic ... znalazlem tez trzyglowego potworka
Gość Bio Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Chlopaku nie rób smaka Chory jestem i nie moge sobie pozwolic na takie luksusy! Te klony proszą sie żeby je już golić! Chyba że chcesz mieć medyczny haj 3 głowy też niezły
emes Opublikowano 28 Września 2015 Autor Opublikowano 28 Września 2015 to zes teraz mnie podjaral na kose tylko bursztynow jeszcze brak ... same mleko
Gość Bio Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 No to uciesze Cie jeszcze bardziej ja na Twoim miejscu już bym miał to w bletce 1
Recommended Posts