Scooby-Doo Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 GRATKI i Smacznego ! Będzie co robić w deszczowe jesienne wieczory 1
emes Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Opublikowano 1 Listopada 2015 Dziekowac panowie Z plecha to bylo tak, ze na poczatku nie wiedzielem co to ku**a jest, top stwardnial, zrobil sie suchy, a jako ze to moj drugi gl i jeszcze nie mialem stycznosci z tym gownem to zaczalem rozkminiac ... znajomek tylko zobaczyl fotke i od razu powiedzial, ze plesn ... w srodku wygladalo tragicznie ... no i cala galaz poszla do kosza ... a pocieszam sie tym, ze tylko jedna balem sie, ze pojdzie dalej wilgotnosc w nocy siegala do 65%, a w dzien ok 50% ... po akcji z plesnia redukcja do 30% w dzien i 50% w nocy 1
Scooby-Doo Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Te plecha je..ana !! Ważne , że reszty nie zainfekowało. I jako dobry ogrodnik pojechałeś do końca z bardzo dobrym rezultatem
emes Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 Czas na podsumowanie Chunk #1 + Chunk#2 / Biotabs = 88g Chunk #3 / Biobiz = 39g OGK Biotabs = 28g OGK Biobiz (smc) = 30g Critical Biotabs (plesn) = 32g Critical Biobiz (smc) = 22g + 21g z klonow razem 260g Wynik przecietny ale spodziewalem sie mniej. Chunk to jest mistrzostwo swiata ... moc, smak i jako roslina sam w sobie jest przepiekny Na bombce wlasnie skonczylem robic drobne wyliczenia W czasie tego loga lampy swiecily ok 1305 godzin, w ciagu ktorych zuzylem nieco ponad 730kWh. Prad za lampy wyniosl mnie wiec ok Ł96, kwiatki srednio dostawaly 560 watow, a suszu wyszlo ok 0.46g na wat. Na koniec dziekowac wszystkim, ktorzy tutaj zagladali, za komenty i za rady. Do zobaczenia wkrotce z nowym projektem. Temat do zamkniecia. Z fartem 1
PanFarmer Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Naprawdę niezły wynik gratuluje i życzę smacznego i dobrej bomby hehe 1
Scooby-Doo Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Dla mnie wyszło BOMBA Naprawdę wydaje się , że temacik będzie 1wsza klasa GRATKI i SMACZNEGO 1
Dzik Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Ilościowo wyszło bez szal., Roślinki piękne. Po szyszkach od razu widać że 1wsza klasa. Dotarł pan do mety z pięknym rezultatem 1
reksio Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 gratulacje mistszowskiego Chunka! mam do ciebie pytanie. czy czujesz duza roznice w paleniu bio tabs I bio bizz? ciekawi mnie to niezmiernie.
emes Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Opublikowano 13 Listopada 2015 @reksio - smak inny ale nie powiem, ze lepszy, ciezko mi okreslic bo oba sa zajebiste inna sprawa, ze biobiza to ja uzywalem tyle co nic, troche top maxa i bluma w polowie grow dla znajomych, ktorzy pojecia nie maja roznicy nie ma
Recommended Posts